Bestel artikelen voor een project

De BarTrack mobiele app, beschikbaar voor zowel iPhone als Android, biedt een gestroomlijnde manier om materialen en artikelen te bestellen voor je projecten, direct vanaf je smartphone.

Geldig Voor: Alle gebruikers van BarTrack met iPhone of Android toestellen

Projectbestellen met je smartphone

Dit artikel loodst je door het proces van het toevoegen van artikelen aan je bestellijst, het selecteren van projecten voor je bestelling, en het versturen van deze bestelling naar verschillende leveranciers. Bovendien wordt de optie belicht om gezamenlijk te bestellen met je team, wat de efficiëntie en nauwkeurigheid van het bestelproces verder verhoogt.

BarTrack mobile - Project selecteren

1. Toegang tot 'Mijn Projecten: In de BarTrack mobiele app vind je onder het menu-item "mijn projecten" een overzicht van alle projecten die je hebt toegevoegd. Dit is je startpunt voor projectgericht bestellen.
  2. Artikelen toevoegen aan je bestellijst: Je kunt eenvoudig artikelen van één of meerdere leveranciers toevoegen aan je bestellijst. De app is ontworpen om het toevoegen en beheren van bestelitems intuïtief en snel te maken.
  3. Bestelling aan een project toewijzen: Bij het versturen van je bestelling vraagt de app of de bestelling voor een specifiek project is. Je kunt dan een keuze maken uit een van de projecten die je aan BarTrack hebt toegevoegd.
  4. Bestelling versturen naar leveranciers: Zodra je de bestelling verstuurt, zorgt BarTrack ervoor dat deze naar de verschillende leveranciers wordt verzonden. Indien nodig, worden bestellingen naar dezelfde leverancier opgesplitst in meerdere bestellingen per project. Dit faciliteert levering en administratie per project.

Tip: Gebruik de 'Samen Bestellen' optie: Als je met meerdere teamleden werkt, kun je gebruikmaken van de 'samen bestellen' functie in BarTrack. Hiermee kunnen meerdere teamleden bijdragen aan de bestelling, waarna één teamlid de controle uitvoert en de bestelling definitief maakt. Dit zorgt voor een efficiënter bestelproces en minimaliseert de kans op fouten.

Samenvatting

Door deze stappen te volgen en gebruik te maken van de tips, kun je de BarTrack mobiele app optimaal benutten voor jouw bestelbehoeften. De app is ontworpen om je bestelproces te vereenvoudigen en je projectmanagement te ondersteunen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het succesvol afronden van je projecten.

Veelgestelde Vragen

Q: Wat gebeurt er als ik vergeten ben een project toe te voegen voordat ik bestel?**
A: Je kunt altijd teruggaan en nieuwe projecten toevoegen via het menu 'mijn projecten'. Echter, voor bestellingen die al zijn verzonden, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice voor assistentie.

Q: Kan ik bestellingen wijzigen nadat deze zijn verstuurd?**
A: Eenmaal verzonden kunnen bestellingen niet meer worden gewijzigd via de app. Controleer daarom altijd zorgvuldig je bestelling voordat je deze verstuurt.