Bestellen in de BarTrack Mobile App

Dit supportartikel leidt je door de verschillende manieren waarop je bestellingen kunt plaatsen in de BarTrack Mobile App, van het zoeken van artikelen tot het scannen van barcodes.

Product: BarTrack mobile app

Voor wie: Alle bestellers

Verschillende Manieren om te Bestellen

1. Artikelen Zoeken en Toevoegen:

Je kunt beginnen met het zoeken naar het gewenste artikel. Raadpleeg ons supportartikel over hoe je artikelen zoekt voor meer informatie. Als je een artikel hebt gevonden, klik je op het winkelwagenicoon, selecteer je het aantal dat je wilt bestellen en voeg je het artikel toe aan je bestellijst.

2. Bestellen vanaf Lijstjes:

Je kunt een enkel artikel van een lijstje bestellen of de hele lijst selecteren om alle artikelen in één keer te bestellen. Artikelen op de lijst kunnen van verschillende leveranciers zijn.
  3. Bestellen vanuit Voorraadlocaties:

Kies artikelen die zijn toegevoegd aan een voorraadlocatie in de app, selecteer ze en voeg ze toe aan je besteloverzicht.
  4. Bestellen via Barcode Scannen:

Scan de barcode van een artikel, die op de verpakking of het artikel zelf kan staan. Dit voegt het artikel direct toe aan je bestellijst. Raadpleeg ons supportartikel over barcode scannen voor meer informatie.
  5. Gebruik van Bestelstickers:

Print bestelstickers voor voorraadartikelen via BarTrack Web of BarTrack for Desktop om het bestellen te vergemakkelijken.

Het Plaatsen van een Bestelling

Alle artikelen die je wilt bestellen worden verzameld in je bestellijst in de app. Het is mogelijk om in één bestelling artikelen van verschillende leveranciers te combineren.

1. Verstuur je Bestelling
    Na het selecteren van de artikelen, klik op 'versturen'. Je kunt een referentietekst opgeven voor je bestelling.
  2. Definitief Versturen
    Na het definitief maken van je bestelling, wordt deze verzonden naar de door jou geselecteerde groothandels.
  3. Afwikkeling door de Groothandel:
    De verdere afwikkeling van je bestelling wordt verzorgd door de groothandel.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Q: Kan ik artikelen van verschillende leveranciers in één bestelling combineren?
A: Ja, dat is mogelijk. Alle artikelen in je bestellijst kunnen in één bestelling naar de geselecteerde groothandels worden verzonden.

Q: Hoe weet ik dat mijn bestelling is verzonden?
A: Na het versturen van je bestelling ontvang je een bevestiging in de app en/of via e-mail.

Conclusie
De BarTrack Mobile App biedt meerdere flexibele opties voor het plaatsen van bestellingen. Of je nu een artikel zoekt, bestelt vanaf een lijstje, selecteert uit voorraadlocaties, scant via een barcode, of bestelstickers gebruikt, de app maakt het eenvoudig om je benodigdheden te beheren en bestellingen te plaatsen. De afhandeling door de groothandel zorgt ervoor dat je bestelling correct wordt verwerkt en geleverd.