1. Helpcentrum
  2. Ik ben groothandel

De klant heeft besteld via de BarTrack App en heeft geen e-mail ontvangen

Na iedere bestelling via BarTrack ontvangt de besteller een bevestiging per mail. Lees wat de oorzaak zou kunnen zijn van het niet ontvangen van dit bericht en wat je daar aan kan doen.

Product: BarTack HuB

Voor wie: Groothandel medewerkers

Als de besteller geen bevestigende e-mail zegt te hebben ontvangen, is het mogelijk om eerdere berichten opnieuw te versturen. Dit kan handig zijn wanneer de besteller de e-mail per ongeluk heeft verwijderd of wanneer deze in de spammap terecht is gekomen.

Om het bericht opnieuw te versturen, volg je de onderstaande stappen:

1. Ga naar de Hub en klik op de tab 'Berichten'.
  2. Zoek het betreffende bericht op in de lijst. Als u veel berichten heeft, kunt u gebruik maken van een filter om het specifieke bericht te vinden.
  3. Klik aan het einde van de regel op 'opnieuw versturen'. Dit opent een nieuw venster waarin u het bericht kunt bewerken voordat u het opnieuw verstuurt.
  4. Klik op de knop 'Verzenden' en het bericht wordt nu opnieuw naar de besteller gestuurd.
Als de besteller nog steeds geen bevestigende e-mail ontvangt, kan er sprake zijn van een technisch probleem. In dat geval raden wij u aan om contact op te nemen met ons support team van BarTrack. Onze experts zullen u graag verder helpen en het probleem zo snel mogelijk oplossen.