Ik heb de producten besteld, maar krijg geen bevestigingsmail

Na iedere bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Deze mail bevat meer informatie over je bestelling bij de verschillende groothandels. Geen mail ontvangen? Lees hier wat daar de oorzaak van kan zijn.

Product: BarTrack App, BarTrack for desktop

Voor wie: Alle bestellers

Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen kunnen daarvoor de volgende oorzaken zijn:

1. De bevestigingsmail is niet verzonden. Dit kan gebeuren als je de bestelling niet correct hebt afgerond in de BarTrack App. Controleer of de gescande producten daadwerkelijk zijn besteld. Als je nog gescande producten ziet staan in de App, betekent dit dat deze nog niet zijn besteld.
  2. De bevestigingsmail is wel verzonden maar naar een ander mailadres. Het is mogelijk dat de bevestigingsmail naar een ander mailadres is verzonden dan je verwacht. Ga naar de instellingen in de BarTrack App en controleer of het juiste mailadres is ingevuld.
  3. De bevestigingsmail is wel verzonden maar staat niet in je inbox. Het kan voorkomen dat de bevestigingsmail per ongeluk in de spam-map van je e-mail terecht is gekomen. Controleer je spam-map en markeer de bevestigingsmail als 'geen spam' om ervoor te zorgen dat toekomstige e-mails van BarTrack niet als spam worden gemarkeerd.

Hopelijk helpt deze informatie je bij het vinden van de oorzaak van het probleem met de bevestigingsmail. Als je nog steeds geen bevestigingsmail hebt ontvangen na het controleren van deze mogelijke oorzaken, neem dan contact op met onze support voor verdere assistentie.