1. Helpcentrum
  2. Ik ben groothandel

Hoe kom ik als groothandel medewerker aan inloggegevens voor toegang tot de de BarTrack HuB?

In de BarTrack HuB kan je als medewerker van een groothandel je artikelbestand toevoegen en beheren en bepalen wie er allemaal bij je mag bestellen. In dit artikel lees je hoe je aan een gebruikersnaam en wachtwoord komt.

Product: BarTrack Hub

Voor wie: Groothandel medewerker

Er zijn twee mogelijkheden om een account aan te maken in de BarTrack Hub. Deze mogelijkheden zijn afhankelijk van of er al iemand binnen de groothandel een account heeft of niet.

Je organisatie heeft nog geen account

Indien er nog niemand binnen de groothandel een hub-account heeft, dient een BarTrack-medewerker er een aan te maken. Neem contact op met het BarTrack. Zij vertellen je graag meer over de uitgebreide mogelijkheden. Samen bepalen jullie welke licentie het beste bij jullie past. Na activeren van de licentie ontvangt de eerste gebruiker automatisch inloggegevens.

Een collega kan al inloggen in BarTrack

Als er al iemand binnen het bedrijf een account heeft, is het mogelijk om dit account in de HuB aan te maken voor collega's. Hiervoor moet je ook inloggen in de BarTrack HuB en naar de kolom "gebruikers" gaan. Klik weer rechtsonder op de plusknop en kies opnieuw voor de optie "Medewerker groothandel". Vul de informatie in voor de collega en klik op submit. Ook de collega krijgt zijn inloggegevens via de mail toegestuurd.

Veilig inloggen

Als groothandel medewerker moet je iedere keer dat je inlogt een pincode invoeren die je ontvangt in een autenticatie app of op je mobiel (SMS).

Het is belangrijk om te onthouden dat bij het aanmaken van een account voor een medewerker van de groothandel het juiste telefoonnummer ingevuld moet worden. Dit is nodig voor de tweestapsverificatie. Zorg ervoor dat het telefoonnummer wordt ingevoerd in het volgende formaat: +316.

Let op: Het is verplicht om het juiste telefoonnummer in te vullen bij het aanmaken van een account voor een medewerker van de groothandel. Dit is essentieel voor de tweestapsverificatie. Gebruik het volgende formaat voor het telefoonnummer: +316.