Bestelhoeveelheid aanpassen

De groothandel kan per artikel de minimale bestelhoeveelheid aangeven. Volg deze stappen om de standaard bestelhoeveelheid aan te passen, zodat je altijd de juiste hoeveelheid bestelt zonder zorgen!

Product: BarTrack App, BarTrack Voorraad manager,

Voor wie: BarTrack Pro Bestellers

Aanpassen in de VoorraadManager

1. Ga naar de VoorraadManager: Open de BarTrack-app of ga naar BarTrack.com.
  2. Selecteer de voorraadlocatie: Kies de locatie waar je het artikel wilt opslaan. Heb je nog geen voorraadlocatie? Maak er dan eerst een aan door op 'Locatie aanmaken' te klikken.
  3. Voeg de artikelen toe: Voeg de gewenste artikelen toe aan de locatie.
  4. Pas de bestelhoeveelheid aan: Ga naar de detailpagina van het artikel en pas de bestelhoeveelheid aan.
  5. Print de barcode: Print de barcode van het artikel vanuit de VoorraadManager.

Vanaf nu wordt de bestelhoeveelheid automatisch aangegeven na het scannen van de QR- of barcode.

Opmerking: Als je de bestelhoeveelheid van een artikel hebt aangepast is het niet noodzakelijk ook het label te vervangen. Na het scannen van een bestaand label wordt automatisch de juiste bestelhoeveelheid overgenomen op je bestellijst.