Support via Whatsapp

In dit artikel leer je hoe je via WhatsApp snel support krijgt voor de BarTrack Mobile App. Ontdek hoe je in enkele stappen direct hulp vraagt en ontvangt.

Product: BarTrack Mobile App

Voor wie: Voor alle bestellers

Hoe krijg je WhatsApp Support in de BarTrack Mobile App?

Stap 1: Open het menu in de BarTrack Mobile App
Open de BarTrack Mobile App op je telefoon en open het menu. Dit doe je door op de drie streepjes linksboven te klikken.

Stap 2: Klik op 'WhatsApp Support'
Zoek in het menu naar de optie 'WhatsApp Support' en klik hierop. Hierdoor wordt WhatsApp automatisch geopend op je telefoon en start een nieuw chatvenster waarmee je je vraag kunt stellen.

Stap 3: Stel je vraag
Zodra WhatsApp opent, kun je direct je vraag typen en versturen. Ons supportteam ontvangt jouw bericht en zal er direct mee aan de slag gaan om je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Beschikbaarheid van het Support Team
Ons supportteam staat tijdens kantooruren klaar om je direct te helpen met je vragen. Mocht je buiten deze tijden een vraag stellen, dan wordt je vraag geregistreerd en krijg je de volgende werkdag een antwoord.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Q: Kan ik ook foto's of screenshots sturen naar het supportteam via WhatsApp?**
A: Ja, je kunt foto's of screenshots sturen om je vraag of probleem beter te verduidelijken. Dit kan ons helpen om sneller een oplossing te bieden.

Q: Wat zijn de kantooruren van het supportteam?**
A: Ons supportteam is beschikbaar van maandag tot vrijdag, van 09:00 tot 17:00 uur. Vragen die buiten deze uren gesteld worden, zullen de volgende werkdag worden beantwoord.

Q: Is WhatsApp support beschikbaar in alle landen?**
A: WhatsApp support is beschikbaar voor alle gebruikers van de BarTrack Mobile App, ongeacht in welk land je je bevindt. Zorg ervoor dat je een werkende internetverbinding hebt om van deze service gebruik te kunnen maken.

Conclusie
WhatsApp support biedt jou als gebruiker van de BarTrack een snelle en gemakkelijke manier om hulp te krijgen. Volg de hierboven beschreven stappen om je vraag te stellen, en ons team zal je zo spoedig mogelijk van dienst zijn. Jouw tevredenheid en een soepele ervaring met onze app staan bij ons voorop.