Voorraadartikel informatie instellen in de BarTrack App

Het instellen van voorraadartikel informatie in de BarTrack App is eenvoudig en efficiënt. Je kunt gegevens zoals bestelhoeveelheid en voorraadniveaus snel aanpassen via twee methoden.

Product: BarTrack Mobile App

Voor wie: Alle BarTrack bestellers

Wat zijn voorraadartikel instellingen?

Voorraadartikel instellingen geven je de mogelijkheid om specifieke details van elk artikel in je voorraad aan te passen. Dit omvat:

• Bestelhoeveelheid: Het aantal artikelen dat je standaard wilt bestellen.
  • Minimale voorraad: De minimale hoeveelheid voorraad waarbij een nieuwe bestelling wordt geplaatst.
  • Maximale voorraad: De maximale hoeveelheid voorraad die je wilt hebben.
  • Huidige voorraad: De actuele hoeveelheid van het artikel in je voorraad.
  • Bestellen bij: Het niveau waarop je wilt dat het systeem automatisch een bestelling plaatst.

Instellen via "Mijn Voorraad"

1. Ga naar "Mijn voorraad": Klik rechtsonderin op de doos om naar het "Mijn voorraad" menu te gaan. Al je voorraadlocaties zijn nu zichtbaar.
  2. Selecteer de locatie: Zoek de locatie die het artikel bevat waarvan je de artikelinformatie wilt aanpassen en klik erop.
  3. Kies het artikel: Klik op het artikel waarvan je de informatie wilt aanpassen.
  4. Pas de artikelinformatie aan: Je kunt nu de bestelhoeveelheid, de minimale en maximale voorraad, de huidige voorraad en bestellen bij aanpassen.
  5. Druk op "Updaten": Druk op "Updaten" om je veranderingen door te voeren. Door de synchronisatie met BarTrack for Web en BarTrack for Desktop zijn deze aanpassingen ook meteen zichtbaar op je computer.

Instellen via zoeken of scannen

1. Zoek of scan het artikel: Gebruik de zoekfunctie of de scanfunctie in de app om het artikel te vinden.
  2. Klik op het artikel: Zodra je het artikel hebt gevonden, klik je erop om het menu te openen.
  3. Controleer de voorraadlocatie: Als het artikel zich in een voorraadlocatie bevindt, staat dat hier vermeld.
  4. Druk op de voorraadlocatie: Druk op de voorraadlocatie om hetzelfde menu als hierboven beschreven te openen, waar je de artikelinformatie kunt aanpassen.
  5. Pas de artikelinformatie aan: Je kunt nu de bestelhoeveelheid, de minimale en maximale voorraad, de huidige voorraad en bestellen bij aanpassen.
  6. Druk op "Updaten": Druk op "Updaten" om je veranderingen door te voeren.

Samenvatting

Het instellen van voorraadartikel informatie in de BarTrack App is eenvoudig en kan op verschillende manieren worden gedaan. Of je nu via "Mijn voorraad" werkt of door artikelen te zoeken of te scannen, je hebt altijd snel toegang tot de informatie die je nodig hebt om je voorraad efficiënt te beheren. Dankzij de synchronisatie met BarTrack for Web en BarTrack for Desktop zijn al je wijzigingen direct zichtbaar op je computer, wat zorgt voor een naadloze integratie van je voorraadbeheer.