Besteleenheden toevoegen en beheren

Maak je voorraadbeheer makkelijker en efficiënter door eenvoudig besteleenheden aan te passen in BarTrack en te synchroniseren met Exact voor Bouw!

Product: BarTrack for Web & BarTrack for Desktop

Voor wie: BarTrack Professional bestellers

In Exact voor Bouw heeft elk materiaal op de materialenlijst een eenheid. Binnen BarTrack kun je de eenheid aanpassen zodat deze correct op de materialenlijst in Exact voor Bouw komt.

Stappen om besteleenheden toe te voegen

1. Ga naar de detailpagina van een artikel:
    Klik op het oogje rechts in de artikelbalk op een voorraadlocatie.

2. Eenheid aanpassen:
    Klik op de balk naast 'Exact eenheid' om een scroll-down menu te openen.
    Selecteer de juiste eenheid uit de lijst en druk op 'Opslaan'.

3. Synchronisatie:
    Door de synchronisatie tussen de twee systemen zal de eenheid ook in het Exact voor Bouw systeem verschijnen.

Eenheid niet beschikbaar?

1. Druk op 'Beheren' om het eenheden scherm te openen.
  2. Druk op de roze plus rechtsonder in je scherm en voeg de gewenste eenheid toe.
  3. Na het klikken op 'Opslaan' keer je terug naar de detailpagina van het artikel, ververs het scherm en selecteer de nieuwe eenheid.

Samenvatting

Door de eenheden correct in te stellen binnen BarTrack, zorg je ervoor dat deze ook correct verschijnen in Exact voor Bouw. Dit proces is eenvoudig te volgen en helpt je voorraadbeheer te optimaliseren. Neem contact op met ons supportteam als je hulp nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Q: Kan ik de eenheid later aanpassen?
A: Ja, je kunt de eenheid op elk gewenst moment aanpassen door naar de detailpagina van het artikel te gaan en de stappen te volgen.