Handmatig of automatisch goedkeuren. Wat is het verschil?

bestellers kunnen groothandels toevoegen en beheren. Op het moment dat jou groothandel wordt geselecteerd kan je de aanvraag eerst goedkeuren of dit proces automatisch laten verlopen.

Product: BarTrack HuB

Voor wie: Groothandel medewerker

Wanneer een klant via de App producten bij een groothandel wil bestellen, moet de groothandel daarvoor toestemming verlenen. Dit kan op twee verschillende manieren gebeuren.

1. Handmatig: Iedere eerste aanvraag van een App gebruiker komt binnen in de HuB. De groothandel moet per gebruiker toestemming verlenen om te mogen bestellen. Om dit te doen, ga je naar de Notificaties. Daar klik je op het bel icoontje bovenin het scherm naast het winkelwagentje. Vervolgens zoek je de betreffende gebruiker op in de lijst en druk je op accepteren.
  2. Automatisch: Wanneer je kiest voor de automatische optie, kan iedere App gebruiker direct een bestelling plaatsen zonder dat er aparte goedkeuring nodig is. Om dit in te stellen, ga je in de Hub naar Instellingen (tandwieltje) en kies je 'Leveranciers'. Selecteer de leverancier en open de detailweergave door op het 'oogje' te klikken aan het einde van de regel. Hierop opent een nieuw scherm waar je op 'Edit' rechtsboven kunt klikken. Scroll vervolgens naar beneden en vink het vakje 'Automatisch akkoord' aan.

Op deze manier kan de groothandel op een efficiënte manier toestemming verlenen aan klanten om producten via de app of online te bestellen, of ervoor kiezen om dit automatisch te laten verlopen.