App gebruikers en groothandelmedewerkers toevoegen in de HuB. Hoe doe ik dat?

Wil je bestellers toevoegen of heb je klanten die artikelen van jou op voorraad houden. Voeg ze eenvoudig toe aan BarTrack en maak het bestellen en aanvullen van voorraden kinderspel.

Product: BarTrack HuB

Voor wie: Groothandel medewerker

Het toevoegen van een nieuwe gebruiker in BarTrack, of het nu een app-gebruiker of een groothandel medewerker is, is een eenvoudig proces dat ervoor zorgt dat je team snel aan de slag kan. Volg deze stappen om een nieuwe gebruiker toe te voegen en de toegang tot de app te activeren.

Mijn besteller toevoegen
Een groothandelmedewerker toevoegen

Stappen om een nieuwe app-gebruiker toe te voegen

1. Log in de HuB:
    Log in op de HuB.

2. Ga naar 'Gebruikers' op de menubalk:
    Hier krijg je een overzicht van alle BarTrack-accounts die zijn gekoppeld aan jouw groothandel.

3. Klik op de roze "plusknop" rechtsonder:
    Selecteer 'App gebruiker' om een nieuwe app-gebruiker toe te voegen.

4. Vul de gebruikersinformatie in:
    Vul alle benodigde velden in en klik op 'Submit' om de gebruiker toe te voegen.

5. Goedkeuring instellen:
    Zorg dat bestellers niet automatisch worden goedgekeurd door op het notificatie-icoontje naast de winkelwagen te klikken en de instellingen aan te passen.

6. Klantnummer toevoegen:
    Als de groothandel geen gebruik maakt van de webwinkelkoppeling, moet het klantnummer handmatig worden toegevoegd. Klik op het oogje rechts van het scherm op de detailpagina van de besteller en voeg het klantnummer toe.

7. Opslaan:
    Klik bij "Besteller instellingen" op het pen-icoontje onder klantnummer om het klantnummer in te vullen en op te slaan. Klik na het invullen van het klantnummer op het icoontje rechts van het nummer om die op te slaan.

8. E-mail bevestiging:
    Een e-mail wordt automatisch verstuurd naar de nieuwe gebruiker met de inloggegevens en een tijdelijk wachtwoord.

Wat moet de besteller doen?

1. Download de BarTrack App: De besteller moet de BarTrack App downloaden via de aangewezen downloadlocatie in de ontvangen e-mail.

2. Inloggen met tijdelijke gegevens: De besteller logt in met de gebruikersnaam en het tijdelijke wachtwoord uit de e-mail.

3. Nieuw wachtwoord instellen: Bij de eerste keer inloggen wordt gevraagd om een nieuw wachtwoord in te stellen voor de beveiliging.

4. Bestellingen plaatsen: Na inloggen en het instellen van een nieuw wachtwoord kan de besteller beginnen met het plaatsen van bestellingen via de BarTrack App.

Hoe voeg je een nieuwe groothandel medewerker toe?

1. Log in de HuB: Log in op de BarTrack HuB met je accountgegevens.
  2. Ga naar 'gebruikers' op de menubalk: Klik op het tabblad 'gebruikers'. Hier vind je een overzicht van alle accounts die aan jullie groothandel zijn gekoppeld.
  3. Klik rechts onderin op de roze "plusknop": Selecteer 'Medewerker groothandel' om een nieuwe medewerker toe te voegen.
  4. Vul de medewerkersgegevens in: Er wordt een nieuw scherm geopend waar je de naam, e-mailadres en andere benodigde gegevens van de nieuwe medewerker invoert. Klik op 'submit' om verder te gaan.
  5. E-mail verificatie: De medewerker ontvangt een e-mail met inloggegevens en een tijdelijk wachtwoord.

Samenvatting

Het toevoegen van een nieuwe gebruiker in BarTrack is eenvoudig. Door de stappen hierboven te volgen, kunnen nieuwe gebruikers snel aan de slag met het plaatsen van bestellingen via de app. Zorg ervoor dat de juiste goedkeuringsvereisten en klantnummers zijn ingesteld om een soepele werking te garanderen.

Veelgestelde vragen

Q: Hoe lang duurt het voordat een nieuwe gebruiker is toegevoegd?

A: Dit proces kan binnen enkele minuten worden voltooid, afhankelijk van de snelheid van de gegevensinvoer en verificatie.

Q: Wat moet ik doen als de gebruiker de e-mail niet ontvangt?

A: Controleer of het juiste e-mailadres is ingevoerd en vraag de gebruiker om de spammap te controleren. Neem anders contact op met het supportteam.