Een nieuwe app gebruiker via de HuB toevoegen. Hoe doe ik dat?

Wil je bestellers toevoegen of heb je klanten dit artikelen van jou op voorraad houden. Voeg ze eenvoudig toe aan BarTrack en maak het bestellen en aanvullen van voorraden kinderspel.

Product: BarTrack HuB

Voor wie: Groothandel medewerker

In de BarTrack hub is het mogelijk om op heel eenvoudige wijze een nieuwe BarTrack App gebruiker toe te voegen. Na toevoegen ontvangt de besteller een automatische e-mail met instructies hoe de BarTrack App te installeren en te activeren. Volg onderstaande stappen:

1. Log in in de HuB
  2. Ga naar 'gebruikers' op de menubalk
    Vervolgens krijg je een overzicht van alle bartrack account die gekoppeld zijn jullie groothandel
  3. Rechtsonder in je scherm zie je een roze "plusknop". klik hier op
    Vervolgens krijg je de keuze uit App gebruiker en medewerker groothandel.
  4. Klik op "App gebruiker" om de nieuwe App gebruiker toe te voegen
  5. Er wordt een nieuw scherm getoond. Vul in dit scherm alle velden in en klik op "submit"
  6. Heb je de HuB zo ingesteld dat iedere besteller NIET automatisch wordt goedgekeurd zorg dan eerst voor goedkeuring. Anders is het voor de besteller niet mogelijk bestellingen te plaatsen. Dit doe je bij notificaties bovenin het scherm naast de winkelwagen. Klik op het bel icoontje.

7.   Mocht je als groothandel geen gebruik maken van de webwinkel koppeling moet het klantnummer worden toegevoeg op de detailpagina van de besteller. Klik op het oogje rechts van het scherm om op de onderstaande pagina terecht te komen

8.   Klik op het pen icoontje onder klantnummer om het klantnummer in te vullen. Vergeet deze niet op te slaan. Dit doe je door weer op het icoontje rechts van het nummer te klikken

Er wordt een email verstuurd naar de gebruiker. In deze mail vindt hij zijn gebruikersnaam en tijdelijke wachtwoord om in te loggen in de app. Tevens staat in de mail beschreven waar de app kan worden gedownload.

Wat moet de besteller doen?

1. Om te beginnen moet de besteller de BarTrack App downloaden op zijn apparaat. Dit kan gedaan worden door naar de aangewezen downloadlocatie te gaan, zoals aangegeven in de e-mail die de besteller heeft ontvangen. Nadat de app is gedownload, kan de besteller deze openen.
  2. Vervolgens moet de besteller inloggen met de gegevens die hij heeft ontvangen in de e-mail. Dit omvat de gebruikersnaam en het tijdelijke wachtwoord. Na het invoeren van deze gegevens kan de besteller doorgaan naar de volgende stap.
  3. Om de beveiliging te verbeteren en persoonlijke toegang te waarborgen, moet de besteller een nieuw wachtwoord aanmaken. Dit nieuwe wachtwoord moet sterk en uniek zijn om de veiligheid van het account te waarborgen. Nadat het nieuwe wachtwoord is ingesteld, kan de besteller verder gaan met het gebruik van de app.
  4. Nu de besteller is ingelogd en een nieuw wachtwoord heeft aangemaakt, is hij klaar om bestellingen te plaatsen via de BarTrack App. Hij kan nu door de beschikbare producten bladeren, deze toevoegen aan zijn winkelwagen en de bestelling voltooien volgens de specifieke instructies van de groothandel. Het proces van bestellen in de BarTrack App is eenvoudig en intuïtief, waardoor de besteller moeiteloos zijn gewenste producten kan bestellen.