Moet ik software downloaden om met BarTrack te kunnen bestellen?

Om te kunnen bestellen met BarTrack heb je geen software nodig. Log in op bartrack.com en bestel. Wil je bestellen met je telefoon of handscanner download dan de BarTrack app of BarTrack for desktop software.

Product: BarTrack for desktop, BarTrack App, BarTrack handscanner

Voor wie: Alle bestellers, medewerkers groothandel

Bestellen op je PC

Om te bestellen op je PC is het installeren van software niet noodzakelijk. Log in op bartrack.com en bestel. Wil je je voorraden beheren beheren en eenvoudig aanvullen. Activeer dan vandaag nog je BarTrack PRO account.

Bestellen met je telefoon

Met de BarTrack app kun je gemakkelijk en snel je bestellingen plaatsen, waar je ook bent. Je hebt geen computer nodig, alleen je telefoon! Met slechts een paar tikken op het scherm kun je de gewenste producten toevoegen aan je winkelwagen en je bestelling plaatsen. Het is een handige en efficiënte manier om je voorraden bij te houden en aan te vullen, zelfs als je onderweg bent (BarTrack Pro vereist).

Download de BarTrack app vandaag nog en ervaar het gemak van mobiel bestellen.

Bestellen met de BarTrack Handscanner

Om optimaal gebruik te maken van de BarTrack handscanner, hebben we speciaal BarTrack for desktop ontwikkeld. Met deze software kun je niet alleen de handscanner uitlezen, maar heb je ook direct toegang tot alle handige functies van BarTrack op je pc.

Om gebruik te maken van BarTrack voor desktop, kun je de gratis software downloaden via onze website. Het installatieproces is eenvoudig en binnen enkele minuten kun je al aan de slag.

Download BarTrack voor Desktop om te kunnen bestellen met de BarTrack Handscanner