Start met voorraadbeheer door QR-codes te koppelen aan je voorraadartikelen!

Beheer en bestel voorraad eenvoudiger met onze nieuwe QR code functionaliteit in BarTrack. Ontdek hoe je snel en efficiënt je voorraad kunt beheren en bestellingen kunt plaatsen.

Product: BarTrack Mobile App

Voor wie: Alle BarTrack gebruikers

Hoe werkt het?

Stap 1: QR Code Koppelen aan Opslaglocatie

Begin met het plakken van de QR code sticker op de plek waar je het product bewaart, zoals een schap of doos. Schrijf daarnaast met een pen of stift welk product aan deze QR code gekoppeld is. Dit maakt het gemakkelijk om visueel te identificeren welk product je hebt gelabeld.

Stap 2: Product Koppelen aan QR Code in de App

Open de BarTrack App en zoek het artikel dat je aan de QR code wilt koppelen. Zodra je het artikel hebt gevonden, klik je op de naam van de groothandel om het bestelscherm te openen. Bovenaan in het scherm zie je drie bolletjes: één met een hartje om het artikel aan een lijstje toe te voegen, één met een voorraadkast om het artikel aan een voorraadlocatie toe te voegen, en een nieuw scan-icoontje. Klik op het scan-icoontje, scan de eerder geplakte QR code en voilà, het product is nu gekoppeld. Vanaf nu kan deze QR code worden gebruikt als BarTrack bestelsticker.

De voordelen van deze methode

Eenvoud en Efficiëntie: Met de nieuwe QR code-functionaliteit biedt BarTrack de eenvoudigste en meest efficiënte manier van voorraadbeheer aan. Het koppelen van producten aan QR codes zorgt voor een gestroomlijnd en foutloos bestelproces.

Nauwkeurigheid: Zorg ervoor dat elk product een unieke QR code heeft, wat resulteert in nauwkeurige voorraadregistratie en bestellingen.

Tijdbesparing: Het gebruik van QR codes versnelt het proces van voorraadbeheer aanzienlijk. Geen handmatige invoer meer, maar snelle en accurate aanvullingen van je voorraad.

Flexibiliteit: BarTrack maakt het mogelijk om QR codes op verschillende opslaglocaties te gebruiken, of het nu gaat om schappen, dozen of busjes. Dit zorgt voor een flexibele en aanpasbare manier van werken.

Bestelstickers Uitprinten

Na het bekend raken met het BarTrack bestelsysteem kun je ook bestelstickers uitprinten van al je voorraadartikelen. Dit maakt het nog eenvoudiger om je voorraad te beheren en bij te bestellen. Voor meer informatie over het printen van bestelstickers, lees ons supportartikel hier.

Samenvatting

Met de nieuwe QR code-functionaliteit van BarTrack kun je je voorraadbeheer en bestelproces optimaliseren. Door eenvoudig QR codes te koppelen aan je producten, zorg je voor een efficiënte en nauwkeurige registratie van je voorraad. Probeer deze nieuwe functie vandaag nog en ervaar de voordelen van een gestroomlijnd voorraadbeheer!