Nieuw 2BA account aanvragen

Jouw complete gids voor het aanvragen van een 2BA account om uw BarTrack systeem te verrijken.

Product: BarTrack app, bartrack.com, BarTrack for desktop

Voor wie: BarTrack Pro bestellers

Stap-voor-stap gids

1. Bezoek de 2BA website: Navigeer naar 2BA en let op de groene verticale balk aan de zijkant van de pagina.
  2. Kies je ondernemerstype: Klik op één van de vier icoontjes die het beste past bij jouw type onderneming (installateur, groothandel, fabrikant, software leverancier).
  3. Lees de informatie: Op de pagina die opent, vind je alle relevante informatie over de diensten en voordelen van een 2BA-abonnement. Een overzicht van de kosten van een 2BA abonnement is hier te vinden.
  4. Aanmelden: Scroll naar onderaan de pagina en klik op de aanmeldknop. Voer je e-mailadres in om het registratieproces te starten.
  5. Voltooi de registratie: Binnen enkele seconden ontvang je een e-mail. Volg de instructies in de e-mail om je registratie te voltooien.

Door deze stappen te volgen, kun je succesvol een 2BA account registreren en starten met de integratie in je BarTrack systeem. Om vervolgens je 2BA account te koppelen aan BarTrack, kun je dit stappenplan volgen.