Automatisch bestellen van een voorraadartikel

Met de BarTrack App kun je eenvoudig artikelen automatisch laten bestellen. Volg de onderstaande stappen om dit proces te activeren en beheren.

Product: BarTrack Mobile App

Voor wie: Alle BarTrack bestellers

Voordat je artikelen automatisch kunt bestellen in de BarTrack App, moet je eerst de instellingen configureren in BarTrack for Web. Volg de onderstaande stappen:

Voorbereiding in BarTrack for Web

1. Ga naar "Mijn voorraad":
    Open BarTrack for Web en log in. Klik op "Mijn voorraad" om je voorraadlocaties te bekijken.

2. Selecteer een voorraadlocatie:
    Kies de voorraadlocatie waarvan je de artikelen automatisch wilt laten bestellen.

3. Bekijk de detailpagina van het artikel:
    Druk op het "oogje" rechts in de artikelbalk om de detailpagina te openen.

4. Automatisch bestellen inschakelen:
    Vink bij de bestelinstellingen rechtsboven "Automatisch bestellen" aan. Vul in dit menu ook de rest van de artikel bestelinstellingen in om automatisch bestellen mogelijk te maken. Voor meer informatie, raadpleeg ons supportartikel. Een voorbeeld van de instellingen is hieronder te zien.

Automatisch bestellen in de BarTrack App

1. Scan de uitneemsticker:
    De bestelstickers zijn nu veranderd in uitneemstickers. Scan de QR code op de sticker met de BarTrack App wanneer je voorraad uitneemt.

2. Geef de hoeveelheid door:
    Geef aan hoeveel je van het artikel meeneemt en druk op verstuur om dit aantal van de huidige voorraad af te boeken.

3. Automatische bestelsuggestie:
    Wanneer de huidige voorraad onder de "Bestellen bij" waarde komt, zal BarTrack automatisch een bestelsuggestie doen door het artikel in je winkelmand te plaatsen. Je kunt vervolgens zelf bepalen of je de bestelling wilt plaatsen en hoeveel je wil bestellen.

Op de eerste afbeelding van deze handleiding was te zien dat er 8 stuks van het artikel op voorraad waren. Na het afboeken van 3 stuks, zijn er nog 5 over. Aangezien dit onder de "Bestellen bij" waarde valt, zal het artikel automatisch in je winkelmandje in BarTrack for Web verschijnen.

Let op: Zorg ervoor dat je door BarTrack gegenereerde QR-codes scant bij het uitnemen van de voorraadartikelen als je automatisch wil bestellen. Zo herkent ons systeem dat het gescande artikel een voorraadartikel is en wordt je voorraadniveau meteen bijgewerkt.

Samenvatting

Met BarTrack kun je eenvoudig automatisch bestellen instellen en beheren. Zorg ervoor dat je de bestelinstellingen in BarTrack for Web configureert en gebruik de uitneemstickers in de BarTrack App om je voorraad efficiënt bij te houden. BarTrack doet automatisch bestelsuggesties wanneer de voorraad laag is, zodat je altijd op tijd kunt bijbestellen.