Hoe koppel ik mijn 2BA account?

Het is mogelijk om via bartrack te zoeken door 28 miljoen artikelen en deze dan ook te bestellen. Koppel hiervoor je 2BA account. In dit artikel lees je hoe je dat doet.

Product: BarTrack.com, BarTrack App

Voor wie: BarTrack Pro Order account

Wat is 2BA?

Sinds 2004 beheert 2BA een neutrale datapool voor het veilig en digitaal uitwisselen van productgegevens tussen leveranciers en afnemers, gebaseerd op de internationale ETIM-standaarden. In deze datapool worden de productgegevens van fabrikanten, importeurs en/of agenten zorgvuldig gecontroleerd en geclassificeerd opgenomen. Indien relevant, worden deze gegevens gekoppeld aan aanvullende handelsinformatie, zoals verstrekt door groothandels. Hierbij kunt u denken aan prijsinformatie, verpakkingseenheden en logistieke gegevens zoals verpakkingsvorm, gewicht en afmetingen.

De 2BA datapool zorgt ervoor dat zowel de product- als de bijbehorende handelsgegevens continu volledig en up-to-date worden gehouden en beschikbaar worden gesteld aan de afnemers van de gegevens. Het is dan ook niet verwonderlijk dat tegenwoordig meer dan 2.300 installatie- en montagebedrijven dankbaar gebruik maken van product- en prijsinformatie uit de 2BA datapool

Koppeling met BarTrack

Met de koppeling naar BarTrack kun je eenvoudig door een uitgebreide database van 28 miljoen artikelen zoeken. Deze database bevat gedetailleerde informatie over de producten, zoals specificaties, eigenschappen en technische gegevens. Bovendien kunnen deze gegevens worden toegevoegd aan je voorraadlocaties. Onderstaand een overzicht van de stappen hoe je je BarTrack account koppelt aan 2BA

Koppel je account

1. Meld je aan bij bartrack.com

2. Navigeer naar het instellingenmenu door op het tandwielicoon te klikken

3. Selecteer de optie 'Integraties'

4. Kies voor 2BA

5. Voer je 2BA-inloggegevens in en klik op 'Bevestigen'

6. Je account is nu gekoppeld

Untitled

Beheer je voorraden

Een handig kenmerk van de koppeling met BarTrack is de mogelijkheid om barcodes te genereren voor je voorraadlocaties. Hiermee kun je de producten in je magazijn eenvoudig identificeren en traceren. Door barcodes te printen en aan je voorraadlocaties te bevestigen, kun je snel en nauwkeurig producten in- en uitboeken. Dit helpt je om de voorraadniveaus bij te houden, bestellingen efficiënt te verwerken en fouten te minimaliseren.

Met de koppeling tussen 2BA en BarTrack heb je dus toegang tot een uitgebreide productdatabase en kun je deze informatie gemakkelijk integreren in je voorraadbeheer. Dit bespaart je tijd, verbetert de nauwkeurigheid van je voorraadbeheer en zorgt ervoor dat je altijd beschikt over actuele en betrouwbare productgegevens.