Hoe koppel ik mijn 2BA account?

Het is mogelijk om via bartrack te zoeken door 28 miljoen artikelen en deze dan ook te bestellen. Koppel hiervoor je 2BA account. In dit artikel lees je hoe je dat doet.

Product: BarTrack.com, BarTrack App

Voor wie: BarTrack Pro Order account

Koppeling met BarTrack

Met de koppeling naar BarTrack kun je eenvoudig door een uitgebreide database van 28 miljoen artikelen zoeken. Deze database bevat gedetailleerde informatie over de producten, zoals specificaties, eigenschappen en technische gegevens. Bovendien kunnen deze gegevens worden toegevoegd aan je voorraadlocaties. Onderstaand een overzicht van de stappen hoe je je BarTrack account koppelt aan 2BA. Als je al in het bezit bent van een 2BA abonnement kan je meteen beginnen met het koppelen van 2BA aan BarTrack! Heb je nog geen account? Gebruik dan eerst deze instructie om eenvoudig een 2BA account aan te vragen.

Koppel je 2BA-account

Volg deze stappen om je 2BA-account te koppelen aan BarTrack.

1. Meld je aan bij BarTrack: Ga naar bartrack.com en log in.
  2. Ga naar het instellingenmenu: Klik op het tandwielicoon om naar de instellingen te gaan.
  3. Selecteer 'Integraties': Kies de optie 'Integraties' in het instellingenmenu.
  4. Kies voor 2BA: Klik op de 2BA-optie.
  5. Voer je 2BA-inloggegevens in: Vul je 2BA-gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op 'Bevestigen'.

Untitled

Beheer je voorraden

Een handig kenmerk van de koppeling met BarTrack is de mogelijkheid om barcodes te genereren voor je voorraadlocaties. Hiermee kun je de producten in je magazijn eenvoudig identificeren en traceren. Door barcodes te printen en aan je voorraadlocaties te bevestigen, kun je snel en nauwkeurig producten in- en uitboeken. Dit helpt je om de voorraadniveaus bij te houden, bestellingen efficiënt te verwerken en fouten te minimaliseren.

Met de koppeling tussen 2BA en BarTrack heb je dus toegang tot een uitgebreide productdatabase en kun je deze informatie gemakkelijk integreren in je voorraadbeheer. Dit bespaart je tijd, verbetert de nauwkeurigheid van je voorraadbeheer en zorgt ervoor dat je altijd beschikt over actuele en betrouwbare productgegevens.

Veelgestelde vragen

Q: Ik heb al een 2BA account. Kan ik deze gewoon koppelen?

A: Jazeker! Een bestaand 2BA account kan inderdaad net zo goed gebruikt worden om te koppelen aan BarTrack.