1. Helpcentrum
  2. BarTrack Handscanner

Waarom moet ik software installeren om met mijn handscanner te kunnen werken?

Om de scanner uit te lezen moet je BarTrack for desktop software installeren. Sluit je scanner met een mini usb kabel aan op je pc en klik op "scanner uitlezen"

Product: BarTrack for desktop

Voor wie: alle bestellers

De BarTrack handscanner is een draadloze scanner. Je kan met de scanner artikelcodes scannen in het schap of op de verpakking van een product. De informatie op de scanner moet na scannen worden verstuurd via het internet.

Om dat mogelijk te maken is een eenmalige installatie van de BarTrack voor Desktop software op je computer noodzakelijk. Download de software hier

Hoe lees je de handscanner uit?

1. Zodra je alle barcodes hebt gescand sluit je de scanner op je pc aan. Gebruik hiervoor een mini USB kabel
  2. Start BarTrack voor Desktop.
  3. Ga naar je winkel wagen
  4. Klik vervolgens op 'handscanner uitlezen recht bovenin het scherm
  5. Alle artikelen die je gescand hebt worden nu toegevoegd aan je winkelwagen. De software zorgt er voor dat de gescande barcodes op scanner op een slimme manier worden doorgezet naar de juiste groothandel.