Wat is BarTrack for Desktop?

Met BarTrack for Desktop heb je de mogelijkheid om de BarTrack online omgeving als applicatie op je computer te gebruiken. Deze naadloze integratie stelt je in staat om gemakkelijk toegang te krijgen tot alle functies en mogelijkheden van BarTrack.

Product: BarTrack for desktop, BarTrack Mobile App, BarTrack handscanner

Voor wie: Alle bestellers, alle Groothandel medewerkers

Met BarTrack for desktop heb je de mogelijkheid om de bartrack als applicatie op je computer te gebruiken. Dit stelt je in staat om gemakkelijk toegang te krijgen tot alle functies en mogelijkheden van BarTrack, rechtstreeks vanaf je desktop. Of je nu een Windows- of Mac-gebruiker bent, BarTrack for Desktop is beschikbaar voor beide besturingssystemen. Volg de eenvoudige installatie-instructie om aan de slag te gaan met BarTrack voor Desktop.