Artikelen importeren in de HuB

Voor het importeren van je artikelbestand zijn er verschillende methodes.

Product: BarTrack HuB

Voor wie: Groothandel medewerker

Dit support artikel is bedoeld voor groothandels die hun artikelbestand willen integreren met BarTrack. Hieronder vind je de verschillende methoden die beschikbaar zijn om uw artikelinformatie efficiënt te importeren en bij te werken in ons systeem. Dit zorgt ervoor dat je bestellers altijd de meest actuele informatie hebben.

1. Importeren via CSV Bestand

Een veelgebruikte en eenvoudige methode is het importeren van een CSV-bestand. Dit bestand bevat alle benodigde artikelinformatie.

Stap-voor-Stap Proces
Zorg dat het CSV-bestand overeenkomt met ons standaardformaat.
Voor meer details over de inhoud en format van het CSV-bestand, verwijzen we je naar gedetailleerde artikel

2. Koppeling met Channable

Voor een geautomatiseerde aanpak kun je gebruik maken van een koppeling met Channable.

Voordelen
  - Automatische synchronisatie van artikelgegevens.
  - Minder handmatig werk, wat leidt tot minder fouten.

3. Aanmaken van een Endpoint voor CSV Import

Je kunt een endpoint instellen dat een CSV-bestand opent in het BarTrack-formaat.

Hoe werkt dit?

- Je systeem genereert regelmatig een CSV-bestand in het BarTrack-formaat.
  - BarTrack zal periodiek dit bestand uitlezen, volgens de ingestelde frequentie.
  - Dit zorgt voor een continue bijwerking van uw artikelinformatie in ons systeem.

4. Maatwerk Koppeling door BarTrack

Als geen van de bovenstaande opties voldoet, kan BarTrack een op maat gemaakte koppeling voor je organisatie ontwikkelen.

Proces
  - Een kort startoverleg om de behoeften en de technische mogelijkheden te bespreken.
  - Bepaling van de acties en het ontwikkelen van een plan voor de implementatie van de           maatwerk koppeling.

5. Importeren via XML bestand

Naast het importeren van een CSV-bestand, biedt BarTrack ook de mogelijkheid om een xml-bestand te importeren. Voor meer details over wat er in het xml-bestand moet staan en hoe het geformatteerd moet worden, kun je contact opnemen met onze support.