Taalinstellingen

De taal van de App kan je eenvoudig instellen en op ieder moment aanpassen.

Product: BarTrack app

Voor wie: Alle bestellers

Volg deze stappen om de taal van de BarTrack App aan te passen:

1. Ga naar het instellingenmenu: Klik op de drie streepjes linksboven in de App.
  2. Selecteer 'Instellingen': Zoek en klik op de optie 'Instellingen'.
  3. Scroll naar beneden: Ga naar de sectie 'Taal'.
  4. Kies de gewenste taal: Klik op het tekstveld en selecteer de taal die je wilt gebruiken.
  5. Bevestig de wijziging: De App schakelt automatisch over naar de nieuwe taal.

Nu kun je de App in de taal gebruiken die het beste bij jou past.