Scannen en bestellen met de BarTrack Mobile App

Met BarTrack kun je eenvoudig producten bestellen door hun barcodes te scannen. Volg deze stappen om je gescande producten snel en efficiënt te bestellen!

Product: BarTrack app, bartrack.com, BarTrack for desktop

Voor wie? alle bestellers

Stappen om gescande producten te bestellen

1. Scan de producten: Gebruik je telefoon om de barcodes van de producten te scannen die je wilt bestellen.
  2. Druk op 'Bestellen': Klik rechtsbovenin het scherm op 'Bestellen'.
  3. Bevestig de bestelling: Klik op 'Akkoord' om het bestelbericht naar de groothandel te versturen.

Bestelling afronden in de webshop

Als de groothandel een link naar de webwinkel heeft, moet je nog een extra handeling uitvoeren:

1. Open de e-mail van BarTrack: Na het verzenden van de bestelling in de app ontvang je een e-mail met een bestellink.
  2. Klik op de link: De link opent de webshop van de groothandel met alle producten in de winkelmand.
  3. Log in bij de webwinkel: Afhankelijk van de instellingen moet je mogelijk eerst inloggen bij de webwinkel.
  4. Controleer en rond de bestelling af: Controleer de bestelling en voltooi de aankoop.

Samenvatting

Bestellen met je telefoon in de BarTrack app is snel en eenvoudig! Scan de producten, bevestig je bestelling en rond deze af in de webshop van de groothandel. Geniet van het gemak en de efficiëntie van BarTrack!

Let op: De groothandel is verantwoordelijk voor de logistieke en financiële afhandeling op de gebruikelijke manier. BarTrack speelt hierbij geen rol.