Waar vind ik het overzicht van de bestellingen?

Op BarTrack.com en BarTrack for desktop kan je inzage krijgen in je bestelhistorie.

Product: Bartrack for desktop, bartrack.com

Voor wie: Alle BarTrack bestellers

Log in op BarTrack.com of bartrack for desktop met je persoonlijke account gegevens. Na succesvol inloggen, navigeer naar het menu en selecteer de optie "Bestellingen". Hier krijg je een duidelijk overzicht en gedetailleerde statistieken van al je bestellingen. Je kunt ook verder filteren op specifieke leveranciers om alleen de bestellingen van die leverancier te bekijken. Deze functie biedt je een handige manier om al je bestellingen te beheren en belangrijke inzichten te verkrijgen over je bestelgeschiedenis bij verschillende leveranciers.