Inloggen op BarTrack.com, de BarTrack app of BarTrack for desktop

Met het gratis account kan je inloggen op bartrack.com, de BarTrack app en BarTrack for desktop. Lees hier hier hoe je dat doet.

Product: BarTrack for desktop, BarTrack App, BarTrack handscanner

Voor wie: Alle bestellers

Inloggen op bartrack.com

Om in te loggen op bartrack.com, volg je eenvoudigweg deze stappen:

1. Ga naar de BarTrack website. Dit kun je doen door de URL order.bartrack.com in je browser in te voeren.
  2. Zodra de website geladen is, kun je in het topmenu de optie 'login' selecteren. Deze bevindt zich aan de rechterkant van de pagina.
  3. Na het klikken op 'login', wordt er mogelijk gevraagd om je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Voer deze gegevens in zoals aangegeven op het scherm.
  4. Volg de instructies op het scherm om het inlog proces te voltooien.

Zodra je succesvol bent ingelogd, krijg je toegang tot alle functies en mogelijkheden van BarTrack online. Het is belangrijk om te onthouden dat je jouw inloggegevens vertrouwelijk moet houden en niet met anderen moet delen.

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten. Ga naar het inlogscherm en klik op "wachtwoord vergeten. Is het door jou opgegeven e-mail adres bij ons bekend dan sturen we je een e-mail met instructies. Volg de instructies in deze mail

Inloggen in de BarTrack-app

Om toegang te krijgen tot BarTrack via de app, volg je eenvoudigweg deze stappen:

1. Download de BarTrack-app op je mobiele apparaat. Je kunt dit doen door naar de App Store (voor iOS) of Google Play Store (voor Android) te gaan en te zoeken naar "BarTrack".
  2. Nadat de app is gedownload en geïnstalleerd, open je deze op je app.
  3. Volg de instructies op het scherm om je aan te melden met je gebruikersnaam en wachtwoord. Als je nog geen account hebt, kun je er een aanmaken op bartrack.com.
  4. Zodra je bent ingelogd, krijg je toegang tot alle functies en mogelijkheden van BarTrack via de app. Je kunt bestellingen plaatsen, producten zoeken, de voorraad bekijken en beheren en nog veel meer.

Inloggen op BarTrack for desktop

Hier zijn de stappen om in te loggen op BarTrack voor desktop:

1. BarTrack voor desktop is ontworpen om alleen op je pc te worden geïnstalleerd. Zorg ervoor dat je toegang hebt tot een pc voordat je verdergaat.
  2. Om BarTrack voor desktop te downloaden, ga je naar de Microsoft Store (voor Windows-gebruikers) of de Apple Store (voor Mac-gebruikers). Zoek naar "BarTrack" in de winkel en klik op de download knop om de app te installeren.
  3. Nadat de app is gedownload en geïnstalleerd, open je deze op je pc. Volg de instructies op het scherm om je aan te melden met je gebruikersnaam en wachtwoord. Als je nog geen account hebt, kun je er een aanmaken op bartrack.com.
  4. Zodra je bent ingelogd, krijg je toegang tot alle functies en mogelijkheden van BarTrack via de desktop-app. Je kunt bestellingen plaatsen, producten zoeken, de voorraad bekijken en beheren en nog veel meer.

Let op!

Onthoud dat het belangrijk is om je inloggegevens vertrouwelijk te houden en niet met anderen te delen. Veel plezier met het gebruik van BarTrack op je desktop!