Hoe kan ik mijn groothandels toevoegen en beheren?

Met BarTrack kun je makkelijk, snel en efficiënt bestellen bij al jouw groothandels. Lees hier hoe je jouw groothandels beheert en ontbrekende groothandels toevoegt.

Product: BarTrack for Web, BarTrack Mobile App, BarTrack Handscanner

Voor wie: Alle bestellers

BarTrack streeft ernaar om het bestellen en beheren van je (voorraad)artikelen zo moeiteloos mogelijk te maken. Door te bestellen met BarTrack hoef je niet meer in te loggen bij verschillende webwinkels. Alles is vereenvoudigd en geoptimaliseerd voor jouw gemak! Met slechts een paar klikken kun je al je bestellingen regelen en je voorraad beheren. Of je nu op zoek bent naar nieuwe producten of je huidige voorraad wilt aanvullen, BarTrack biedt een gebruiksvriendelijke oplossing. Je hoeft niet langer tijd te verspillen aan het zoeken naar je materialen bij verschillende groothandels.

In dit kennis artikel laten behandelen we de volgende onderwerpen:

Waarom moet ik een groothandel toevoegen?

Een bestaande groothandel selecteren

Nieuwe groothandel toevoegen

Waarom moet ik een groothandel eerst koppelen?

Als jij bestelt via BarTrack, zorgen wij ervoor dat jouw bestelling zo efficiënt mogelijk wordt afgehandeld. Bij iedere groothandel waar jij bestelt heb je een klantnummer. Het toevoegen van jouw klantnummer aan BarTrack is een essentiële stap om ervoor te zorgen dat jouw bestelling correct en automatisch wordt verwerkt.

Het toevoegen van jouw klantnummer aan BarTrack doet jouw groothandel nadat je jouw verzoek hebt ingediend. Zodra je verzoek is verwerkt, ontvang je e-mail en kun je direct via barTrack bestellen bij je groothandel.

Krijg je geen reactie van de groothandel? Neem dan contact op met BarTrack support.

Er zijn al tientallen groothandels aangesloten op BarTrack en elke week voegen we nieuwe toe, zodat je altijd een breed scala aan groothandels tot je beschikking hebt. Volg de onderstaande stappen om aangesloten  groothandel aan jouw account te koppelen:

Een bestaande groothandel koppelen in de BarTrack App

iPhone App - grootahndels toevoegen (800 x 800 px)
  1. Open de BarTrack App op je mobiel
  2. Open het menu en kies ' Mijn groothandels'
  3. Vink jouw groothandels aan en klik op 'Opslaan'
  4. Wij sturen een e-mail naar al jouw groothandels om aan te geven dat je met BarTrack bij hen wilt gaan bestellen.
  5. Zodra de groothandel je aanvraag heeft verwerkt, krijg je daarover een bericht van ons en kun je daar direct bestellen.

Een bestaande groothandel koppelen in BarTrack for Web

order.bartrack.com - grootahndels toevoegen (800 x 800 px)

1. Ga naar www.bartrack.com en log in met je account gegevens
  2. Klik op de knop 'Mijn groothandels' en vervolgens op 'Voeg Nieuwe Groothandel Toe'
    Groothandels toevoegen
  3. Type de naam van jouw groothandel in het zoekveld en klik op 'Zoeken'
  4. Klik op 'voeg toe' rechtsboven i het blokje met het logo van de groothandel
  5. Bevestig dat je een automatische mail wilt versuren naar de groothandel
  6. De groothandel ontvangt een e-mail om jouw verzoek goed te keuren
  7. Jouw aanvraag zie in in de kolom 'Aangevraagd'.
  8. Jij ontvangt een e-mail wanneer de leverancier jouw aanvraag heeft verwerkt

De groothandel moet reageren op je verzoek. De reactie kan soms langer dan een dag duren. Ontvang je geen reactie neem dan contact op met je groothandel

Nieuwe groothandel toevoegen

Als één of meerdere van jouw groothandels ontbreken, kun je die eenvoudig zelf toevoegen. Op die manier worden jouw bestellingen per e-mail bij die groothandels aangeleverd. Dit biedt jou de flexibiliteit om te kunnen bestellen bij ál jouw groothandels, ook als die nog niet zijn aangesloten op BarTrack. Om een nieuwe groothandel toe te voegen, volg je de onderstaande stappen:

1. Ga naar www.bartrack.com en log in met je account gegevens
  2. Klik op de knop 'Mijn groothandels' en vervolgens op 'Voeg Nieuwe Groothandel Toe'
    Groothandels toevoegen
  3. Klik rechts onderin het scherm op de + knop
    BarTrack HuB + knop
  4. Vul de domeinnaam van de groothandel in en klik op 'Toevoegen'
  5. Vul de volgende informatie in:
    1. Selecteer bij 'Markt' de markt waarin de groothandel actief is
    2. Vul de 'Naam' van de groothandel in
    3. Vul bij 'E-mail bestellingen' in waarnaar je bestellingen verstuurd moeten worden
    4. Vul bij 'Contactpersoon' de naam van jouw contactpersoon in
    5. Vul bij 'E-mail contactpersoon' in waarnaar we jouw aanvraag moeten sturen
    6. Klik op 'Toevoegen'
  6. Klik op 'Opslaan' om de nieuwe leverancier toe te voegen aan je BarTrack-account

order.bartrack.com - grootahndels toevoegen (800 x 800 px)
Zodra je de nieuwe groothandel hebt toegevoegd, informeren wij het ingevoerde contactpersoon. Jij kunt al direct bestellen. Jouw bestelling wordt per e-mail verstuurd naar het door jou doorgegeven 'E-mailadres bestellingen', zodat de groothandel jouw bestelling kan verwerken. Op deze manier kun jij makkelijk, snel en efficiënt bestellen bij al jouw groothandels, dankzij de flexibiliteit van BarTrack.