Voorraadlocatie toevoegen en artikelen toevoegen in BarTrack for Web

Met BarTrack for Web kun je eenvoudig voorraadlocaties aanmaken en artikelen toevoegen. Dit artikel legt stap voor stap uit hoe je een voorraadlocatie aanmaakt en vervolgens artikelen toevoegt aan deze locatie.

Product: BarTrack for Web

Voor wie: Alle BarTrack bestellers

Een voorraadlocatie toevoegen

1. Log in op de BarTrack site: Open je webbrowser en log in op de BarTrack for Web site.
  2. Ga naar Mijn Voorraad: Klik in het menu op 'Mijn Voorraad'.
  3. Klik op de roze plusknop: Klik op de roze plusknop rechtsonder in het scherm.
  4. Voer de locatiegegevens in: Geef je nieuwe voorraadlocatie een naam. Voeg indien gewenst een beschrijving toe.
  5. Opslaan: Klik op 'Toevoegen' om de nieuwe voorraadlocatie aan te maken.

Artikelen toevoegen aan een voorraadlocatie

1. Navigeer naar 'Mijn Voorraad': Open BarTrack en ga naar het onderdeel 'Mijn Voorraad'.
  2. Kies een voorraadlocatie: Selecteer de locatie waar je de artikelen wilt toevoegen.
  3. Voeg artikelen toe: Klik op de roze plusknop rechtsonder in je scherm. Er verschijnt een menu waar je kunt zoeken naar producten, een selectie kunt maken op basis van leveranciers, of zelf artikelen kunt toevoegen.

Tip: Je kunt ook producten importeren door rechtsboven op 'Importeren' te klikken. Volg de instructies in het menu dat verschijnt. Voor meer gedetailleerde informatie, raadpleeg het supportartikel over het importeren van producten.

Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn? Bekijk dan de video hieronder die met duidelijke uitleg het volledige stappenplan doorloopt.

Alternatieve methoden om artikelen toe te voegen aan een voorraadlocatie

Opzoeken van een artikel

1. Zoek naar het artikel: Gebruik de zoekbalk om het artikel te zoeken dat je wilt toevoegen aan de voorraadlocatie.

2. Open de artikeldetails: Klik op het oogje in de artikelbalk om naar de detailpagina te gaan.

3. Toevoegen aan locatie: In de detailpagina klik je op "Toevoegen aan locatie."

4. Kies de locatie: Selecteer de locatie waar het artikel ligt en klik op opslaan. Het artikel staat nu in je voorraadlocatie.

Artikelen laten toevoegen door de groothandel

De groothandel kan ook artikelen toevoegen aan een voorraadlocatie. Neem contact op met je groothandel zodat zij de artikelen kunnen importeren.

Samenvatting

Met BarTrack for Web kun je eenvoudig voorraadlocaties aanmaken en artikelen toevoegen om je voorraadbeheer te optimaliseren. Volg de stappen hierboven om nieuwe locaties en artikelen toe te voegen. Mocht je hulp nodig hebben, neem dan contact op met ons supportteam. Veel succes met het beheren van je voorraad met BarTrack!