Artikelen toevoegen aan materiaal lijst Exact

Dit artikel legt uit hoe gebruikers van Exact voor Bouw hun artikelen vanuit BarTrack kunnen toevoegen aan hun materialenlijst in Exact voor Bouw.

Product: Bartrack.com & BarTrack for desktop

Voor wie: BarTrack Professional bestellers

Stappen om artikelen toe te voegen aan de materiaallijst in Exact voor Bouw

1. Koppeling met Exact voor Bouw:
    Zorg ervoor dat je Exact voor Bouw account gekoppeld is aan BarTrack. Dit proces wordt uitgelegd in een ander supportartikel.

2. Voorraadlocatie aanmaken in BarTrack:
    Voordat je artikelen kunt toevoegen, moet je een voorraadlocatie in BarTrack aanmaken. De stappen hiervoor vind je in dit supportartikel.

3. Zoeken naar artikelen in BarTrack:
    Na het selecteren van de voorraadlocatie waar je artikelen aan toe wil voegen kun je op producten gaan zoeken door op het roze plusje rechtsonder te klikken. Je kunt in BarTrack zoeken naar artikelen uit de database van alle geselecteerde groothandels. Hoe je groothandels kunt toevoegen, wordt beschreven in dit supportartikel. Voeg de gewenste artikelen toe aan de voorraadlocatie om gemakkelijk voorraadbeheer mogelijk te maken.

4. Opgeven van Exact voor Bouw artikelnummer:

• Open de artikeldetailpagina:
      Open de artikeldetailpagina van het gewenste voorraadartikel in BarTrack door op het blauwe oogje rechts te klikken.
    • Voer het artikelnummer in:
      Voer rechtsonder het Exact voor Bouw artikelnummer in, dat altijd moet bestaan uit 13 cijfers.Schermafbeelding 2024-02-12 om 16.37.37
  5. Besteleenheid specificeren:
    Specificeer de besteleenheid die van toepassing is op het artikel. Dit is cruciaal voor correcte verwerking en voorraadbeheer.

6. Instellingen opslaan en automatisch toevoegen aan Exact voor Bouw:
    Na het invoeren van het artikelnummer en de besteleenheid, sla je de instellingen op. Hierdoor wordt het artikel automatisch toegevoegd aan je materiaallijst in Exact voor Bouw.
    De materiaallijst is te vinden onder het kopje stamgegevens.

Extra Informatie

Automatische Materiaalboeking:
Er is een artikel beschikbaar dat uitlegt hoe een voorraadartikel automatisch geboekt kan worden als materiaalboeking op een project in Exact voor Bouw. Zie ons supportartikel voor meer informatie.

Automatisch Bestellen:
Lees dit artikel om te leren hoe u een voorraadartikel automatisch kunt laten bestellen, wat uw voorraadbeheer verder automatiseert en vereenvoudigt.

Samenvatting

Door deze stappen te volgen, kunt u uw voorraadbeheer proces stroomlijnen en de efficiëntie van uw projecten in Exact voor Bouw verbeteren. Neem contact op met ons supportteam als u hulp nodig hebt.