Samen bestellen in BarTrack for Web

Met BarTrack kun je eenvoudig samen bestellingen plaatsen en je voorraden beheren. Dit artikel legt stap voor stap uit hoe je deze functionaliteit optimaal kunt benutten.

Product: BarTrack for Web

Voor wie: BarTrack Professional bestellers

Een BarTrack Professional Account Aanmaken

Voordat je begint, moet elke gebruiker een eigen BarTrack Professional Account aanmaken. Dit doe je door:

1. Een licentie af te nemen: Na betaling wordt je account automatisch geactiveerd. Alle desbetreffende informatie kan hier gevonden worden.

Stappen om samen te bestellen en voorraden te beheren

1. Inloggen en Naar de Deeloptie Gaan: Log in op BarTrack.com en ga naar de optie 'Delen', die je naast de zoekbalk vindt.
  2. Een Collega Zoeken en Uitnodigen: Klik rechtsboven op "zoek collega". Voer de naam van de collega in die je wilt uitnodigen.
  3. Samen bestellen en/of samen voorraad beheren selecteren: Er komt een balk tevoorschijn van de collega die je zojuist een uitnodiging hebt gestuurd. Klik op de detailpagina rechts van de balk. Klik vervolgens op samen bestellen en/of samen voorraad beheren. Klik op "wijzigen".
  4. Uitnodiging Accepteren en bevestigen:
    • De uitgenodigde collega ontvangt een e-mail met een uitnodiging. Door op de link in de mail te klikken, wordt de collega naar de pagina 'Delen' geleid. Hier kan hij of zij het deelverzoek accepteren.
    • Vervolgens moet de collega dezelfde stappen doorlopen om jou uit te nodigen. Zodra jij de uitnodiging hebt ontvangen, moet je deze accepteren. Dit wederzijdse accepteren zorgt ervoor dat beide partijen toegang hebben tot elkaars gedeelde voorraden en bestellingen.
  5. Samen Voorraden Bekijken en Beheren: Na het wederzijdse accepteren van de uitnodigingen kunnen beide partijen nu alle gedeelde voorraden inzien. Deze voorraad is zowel online als op mobiele apparaten beschikbaar.
  6. Samen Bestellen: Wanneer een van de partijen een bestelling plaatst, worden de bestelregels toegevoegd aan het besteloverzicht op order.bartrack.com. Een van de bestellers kan vervolgens de order definitief versturen naar de gekozen groothandels.

Let op: De besteller die uiteindelijk de bestelling doorvoert, moet goed opletten op wat is besteld om dubbele bestellingen te voorkomen. Zorg ervoor dat je de bestelling zorgvuldig controleert voordat je deze definitief verstuurt.

Samenvatting

Met BarTrack Professional kun je eenvoudig samen bestellingen plaatsen en voorraden beheren. Door samen te werken, profiteer je van verhoogde efficiëntie, kostenbesparingen en verbeterd inzicht in je voorraad. Het hele team kan in real-time samenwerken en bestellingen beheren, wat leidt tot een beter georganiseerd en effectief voorraadbeheer. Volg de stappen hierboven om optimaal gebruik te maken van deze handige functie. Veel succes met het optimaliseren van je voorraadbeheer met BarTrack!