De detailpagina van mijn besteller: alle informatie in één overzicht!

Ontdek hoe je toegang krijgt tot de detailpagina van een gebruiker in BarTrack, waar je een breed scala aan informatie en statistieken kunt vinden.

Product: BarTrack HuB

Voor wie: Groothandel medewerker

Om toegang te krijgen tot de gedetailleerde gegevens van een gebruiker van de App, volg je eenvoudigweg deze stappen in de HuB.

Toegang tot de detailpagina van een gebruiker

1. Log in op de HuB:
    Log in op je BarTrack HuB account.

2. Ga naar 'Gebruikers' in de menubalk:
    Hier krijg je een overzicht van alle accounts die zijn gekoppeld aan jouw groothandel.

3. Selecteer de gebruiker:
    Klik op het 'oogje' aan het einde van de regel om de detailpagina te openen.

Informatie op de detailpagina van een gebruiker

• Persoonsgegevens:
    Alle persoonlijke informatie van de gebruiker, zoals naam en contactgegevens.

• Profiel:
    Informatie over de industrie waarin de klant actief is.

• Statistieken:
    Inzicht in bestelstatistieken en activiteiten van de gebruiker.

• Besteller instellingen:
    Gegevens zoals klantnummer en FTP bestelinformatie.

• Licentie:
    Welk BarTrack pakket de klant gebruikt.

• Activiteit:
    Bestelgrafieken die het bestelgedrag van de gebruiker tonen.

• Bestelgeschiedenis:
    Een overzicht van alle bestellingen die de klant heeft geplaatst.

• Notities:
    Mogelijke notities die door de groothandel zijn toegevoegd over de klant.

Mogelijkheden met deze informatie

Met toegang tot deze detailpagina kun je diepgaand inzicht krijgen in de activiteiten en het gebruik van de app door de betreffende gebruiker. Dit helpt je beter te begrijpen hoe de gebruiker de app gebruikt en wat hun behoeften zijn. Met deze informatie kun je hen beter ondersteunen en eventuele problemen snel identificeren en oplossen. Het verkrijgen van toegang tot gedetailleerde gebruikersgegevens is een waardevolle functie, die helpt om een betere gebruikerservaring te bieden en de tevredenheid van je gebruikers te vergroten.

Samenvatting

De detailpagina in de BarTrack HuB biedt uitgebreide informatie over gebruikers, waaronder persoonsgegevens, profiel, statistieken, besteller instellingen, licentie, activiteit, bestelgeschiedenis en notities. Deze informatie helpt je om gebruikers beter te ondersteunen en hun ervaring met BarTrack te optimaliseren.