Waar kan ik de gebruikersstatistieken van een App gebruiker vinden?

De statistieken zijn voor zowel besteller als groothandel-medewerker beschikbaar

Product: BarTrack

Voor wie: Groothandel medewerker

Om toegang te krijgen tot de gedetailleerde gegevens van een gebruiker van de App, volg je eenvoudigweg deze stappen in de HuB.

Ten eerste, navigeer naar het tabblad 'Gebruikers', waar je een handig overzicht van alle gebruikers kunt vinden. Hier kun je gemakkelijk de gewenste gebruiker selecteren door erop te klikken.

Vervolgens kun je de detailpagina openen door op het 'oogje' aan het einde van de regel te klikken. Op deze detailpagina vind je alle benodigde informatie over de specifieke gebruiker van de App, zoals hun naam, contactgegevens en account instellingen. Deze gedetailleerde gegevens bieden een diepgaand inzicht in de activiteiten en het gebruik van de App door de betreffende gebruiker, waardoor je beter kunt begrijpen hoe ze de App gebruiken en wat hun behoeften zijn. Met deze informatie kun je hen beter ondersteunen en eventuele problemen snel identificeren en oplossen. Kortom, het verkrijgen van toegang tot de gedetailleerde gegevens van een gebruiker is een waardevolle functie in de App, die je helpt om een betere gebruikerservaring te bieden en de tevredenheid van je gebruikers te vergroten.