Voorraad beheren met BarTrack. Hoe werkt dat?

Heb je artikelen op voorraad van meerdere groothandels en wil je tijd besparen of beter inzicht in je voorraad krijgen? Dan biedt de BarTrack VoorraadManager de ideale oplossing, beschikbaar in zowel het Starter als het Pro pakket.

Product: BarTrack Web, BarTrack for desktop, BarTrack App

Voor wie: Alle gebruikers

De BarTrack VoorraadManager

Met het Starter pakket kun je je voorraad volledig indelen en beheren, je krijgt een overzicht van alle artikelen en hun locaties in je magazijn. Je kunt eenvoudig bestellen bij meer dan 160 groothandels via de BarTrack App of desktop, door het scannen van bestelstickers.

Voor gebruikers die extra functionaliteit willen, zoals automatisch bijbestellen wanneer de voorraad bijna op is, of samenwerken met meerdere collega’s om voorraden te beheren, biedt het Pro pakket de oplossing. Hierin krijg je ook uitgebreide rapportages en geavanceerde inzichten in voorraadbewegingen.

VoorraadManager op je mobiel

De VoorraadManager is beschikbaar op mobiel via de BarTrack App. Download de BarTrack App en log in met je account om alle functionaliteiten van de VoorraadManager direct vanaf je telefoon te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je altijd en overal je voorraden kunt beheren en bijbestellen.

Met BarTrack heb je dus volledige controle over je voorraad en kun je eenvoudig en foutloos bestellingen plaatsen, afgestemd op je behoeften en het pakket dat je kiest.