Projectinformatie beheren en downloaden

BarTrack.com biedt een gedetailleerde kijk op je projectbestellingen, waarmee je per project precies kunt zien welke artikelen besteld zijn.

Product: BarTrack for Web, BarTrack for Desktop

Voor wie: Alle bestellers

Dit artikel gidst je door het proces van het raadplegen en downloaden van projectbesteloverzichten, van het inloggen op je account tot het aanpassen van artikelgegevens. Zo kun je eenvoudig je projectadministratie bijhouden en bijwerken.

BarTrack projectbestellen - project detailpagina

1. Inloggen en navigeren naar 'Mijn Projecten': Log in op je BarTrack.com account en klik op het tabblad "mijn projecten" om een overzicht van alle projecten die je hebt aangemaakt te bekijken.
  2. Projectdetails bekijken: Vind het project waarvan je de besteloverzichten wilt raadplegen en klik op het oogje aan het einde van de regel om de project detailpagina te openen.
  3. Projectinformatie wijzigen: Op de projectdetailpagina kun je de projectinformatie wijzigen door te klikken op de knop "wijzigen" rechtsboven. Hier kun je details aanpassen zoals de projectnaam, de omschrijving, of andere relevante informatie.
  4. Bestelde artikelen voor het project bekijken: Op dezelfde pagina worden alle artikelen getoond die voor dit specifieke project zijn besteld. Dit geeft je een volledig overzicht van de materialen en kosten die aan het project zijn verbonden.
  5. Inkoopprijzen aanpassen: Je hebt de mogelijkheid om de prijs per artikel aan te passen, wat handig kan zijn voor het bijwerken van de projectkosten op basis van actuele prijzen of speciale afspraken.
  6. Exporteren van bestellijsten: Door op "exporteren" te klikken, kun je een lijst met alle bestelde artikelen voor het project downloaden. Deze functie biedt een handig overzicht in bijvoorbeeld een Excel-bestand, wat verdere analyse of archivering vergemakkelijkt.

Veelgestelde Vragen

Q: Kan ik de exportfunctie gebruiken om rapporten te genereren voor mijn boekhouding?
A: Ja, de geëxporteerde lijst kan uitstekend dienen als onderdeel van je boekhoudrapporten, omdat het een gedetailleerd overzicht biedt van alle projectgerelateerde bestellingen en kosten.

Q: Wat moet ik doen als ik een fout vind in de bestellijst?
A: Mocht je onjuistheden tegenkomen in de bestellijst, neem dan contact op met de klantenservice van BarTrack voor ondersteuning bij het corrigeren van de gegevens.

Tips

Controleer Regelmatig: Het regelmatig raadplegen en bijwerken van je projectbesteloverzichten helpt je om een nauwkeurige administratie te behouden en zorgt ervoor dat je projectbudgetten actueel blijven.

Raadpleeg je artikeloverzicht per project op je smartphone: Open op in de BarTrack Mobile App het overzicht van projecten. Door te klikken op je mobiel wordt het overzicht getoond van alle artikelen die voor dit project zijn besteld. Erg handig als je even niet zeker weet of je het materiaal wel hebt toegevoegd aan het project.

Samenvatting

Door deze stappen te volgen, kun je eenvoudig toegang krijgen tot en beheer voeren over je project besteloverzichten op BarTrack.com. Dit niet alleen optimaliseert je projectmanagement, maar zorgt ook voor een gestroomlijnde communicatie en afhandeling met je leveranciers.