Groothandels toevoegen en beheren

Leer hoe je eenvoudig groothandels kunt koppelen aan je BarTrack account om je bestelproces te stroomlijnen en direct bestellingen te kunnen plaatsen.

Product: BarTrack app

Voor wie: Alle bestellers

Groothandels koppelen aan je account: Een stap-voor-stap gids

1. Ga naar 'Mijn Groothandels:
    Open de BarTrack Mobile App en navigeer naar het menu. Selecteer hier de optie "Mijn Groothandels" om een overzicht van beschikbare groothandels te zien.
  2. Selecteer Groothandels:
    In het overzicht kun je één of meerdere groothandels selecteren die je aan je account wilt koppelen. Zoek naar de groothandel(s) die je nodig hebt en selecteer deze.
  3. Bevestig de Koppeling:
    Na selectie verschijnt er een scherm dat uitlegt dat er automatisch een e-mail wordt verzonden naar de gekozen groothandels. Dit is om het koppelingsproces te initiëren.
  4. Ontvang Bestellingen via E-mail:
    Zodra een groothandel is gekoppeld aan je account, kun je direct bestellingen plaatsen. Deze bestellingen worden afgeleverd per e-mail aan de groothandel, wat kan leiden tot een handmatige verwerking van de order.
  5. Automatisch Bestellen na Goedkeuring:
    Wanneer een groothandel een directe koppeling heeft met BarTrack, ontvangt deze een verzoek om jou goedkeuring te geven voor het automatisch plaatsen van bestellingen. Na goedkeuring kun je efficiënter bestellen zonder vertragingen.

Conclusie
Het koppelen van groothandels aan je BarTrack account vereenvoudigt het bestelproces aanzienlijk. Volg deze eenvoudige stappen om direct toegang te krijgen tot jouw gewenste groothandels en geniet van een gestroomlijnde bestelervaring, met de optie voor automatische bestellingen na goedkeuring.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Q: Wat gebeurt er als ik een groothandel selecteer?
A: Er wordt automatisch een verzoek gestuurd naar de geselecteerde groothandel(s) om een koppeling met jouw account te realiseren.

Q: Hoe lang duurt het voordat ik kan beginnen met bestellen?
A: Direct na koppelen kan je starten met bestellen. Het proces voor goedkeuring om automatisch te bestellen kan variëren afhankelijk van de snelheid van goedkeuring door de groothandel. Over het algemeen kun je snel beginnen met automatisch bestellen na de koppeling.

Q: Wat als de levering van producten vertraging oploopt?
A: Omdat sommige bestellingen handmatig verwerkt moeten worden, kan er een kleine vertraging optreden. Dit verbetert zodra de automatische bestelprocedure is goedgekeurd.