Ik kan niet meer inloggen met de 2FA Authenticatie Sms methode.

Het is alleen mogelijk de 2FA authenticatie instellingen aan te passen als je ingelogd bent.

Product: BarTrack HuB, BarTrack App

Voor wie: Groothandel Medewerkers

1. Account verwijderen
    als je niet kunt inloggen omdat het 2FA code via sms niet aankomt neem dan contact op met BarTrack support of stuur een mail met de gebruikersnaam en beschrijving van wat er fout gaat. Een medewerker zal het account verwijderen zodat er een nieuw account kan worden aangemaakt en kan er vervolgens een andere 2FA methode worden ingesteld
  2. Account aanmaken
    Na dat je bericht hebt gekregen dat het account is verwijderd kan er een nieuw account worden aangemaakt met dezelfde email en telefoonnummer. Een account kan alleen worden aangemaakt door een collega die ook een BarTrack account heeft en een support medewerker.
  3. Account activeren
    Na het activeren van het account is het mogelijk om in te loggen in de BarTrack Hub.
    Gelijk na het inloggen komt er een link tevoorschijn met het verzoek om een 2FA methode in te stellen.
  4. Download de google authenticator app
    maak een account aan
  5. Log in de BarTrack HuB
  6. Klik op de link die tevoorschijn komt. Vervolgens opent er een zwart scherm
  7. Klik op de plus knop. Vervolgens moet je kiezen uit 3 opties
  8. Kies voor eenmalig tijdgebonden wachtwoord.
  9. Scan vervolgens de Qr code die zichtbaar word met de Authenticator app.
  10. Vul vervolgens de code in die gegenereerd word en klik op toevoegen

Nu zal er altijd een code beschikbaar zijn op de telefoon en ben je niet meer afhankelijk van de sms provider