1. Helpcentrum
  2. Integraties - Weegkast

Hoe stel ik mijn weegkast in?

In de voorraadmanager op bartrack.com is het mogelijk om de weegkast naar wens aan te passen.

Product: BarTrack.com

Voor wie: BarTrack pro order en voorraad

Is je weegkast nog niet gekoppeld aan bartrack?

1. Neem contact op met ons support team en laat je weegkast koppelen.
  2. Dit wordt gedaan met behulp van de onderstaande gegevens:
    Barcode: Artikelnummer van de groothandel.
    Position: Positie van het artikel in de kast.
    Name_label: Aangepaste naam van het artikel.
    (als je hier niks invult zal het origineel automatisch worden toegevoegd.)
    Tray_id: De code van de kaart die achterin de bak zit.
    Order_at_weight: Het gewicht niveau waarbij de weegkast gaat bestellen.
    Bestelhoeveelheid: Dit is de hoeveelheid die besteld wordt wanneer het huidige gewicht onder het ''order at weight'' is gekomen.

Wil je een artikel aanpassen?
Stel dat je er achter komt dat de bestelhoeveelheid niet klopt of dat de weegkast te snel of te laat gaat bestellen. Dan is het heel gemakkelijk om dit aan te passen in bartrack.com. In de afbeelding hieronder is gemakkelijk te zien hoe dat moet. Ga naar de detailpagina van een artikel in de weegkast. Klik op het oogje rechts van het artikel. Hier kan je het bestellen bij gewicht aanpassen en de bestelhoeveelheid indien nodig. daarnaast ka je ook een eigen artikel omschrijving toevoegen, eigen artikelnummer en een opmerking. Deze aangepaste artikel informatie word hiermee toegevoegd aan de sticker.

Schermafbeelding 2023-12-08 om 13.41.33

Let op: Het huidige gewicht en bestellen bij gewicht zijn exclusief het gewicht van de bak.

Wil je een artikel vervangen?

1. Kopieer het tray id en sla dit ergens op.
  2. Verwijder het artikel uit de weegkast.
  3. Druk vervolgens op de roze plusknop rechtonder om een artikel handmatig toe te voegen aan de weegkast.
  4. Ga vervolgens weer naar de detailpagina van het nieuw artikel en vul hier het tray-id in.
  5. Pas vervolgens de bestelhoeveelheid aan zodat de bak goed gevuld word.
  6. vervolgens moet de bak worden gevuld met de artikelen.
    Vul de bak 100 procent
  7. Nadat deze bak gevuld is duurt het minimaal een half uur voordat het gewicht zichtbaar is in BarTrack
  8. Ga naar de detailpagina van dit artikel en kijk naar het huidige gewicht.
  9. Beslis vervolgens bij welk percentage van de bak er weer bijbesteld moet worden.
  10. Reken dit uit en vul het bestellen bij gewicht in.

Bestelmoment aanpassen?

Je kan niet alleen het bestelgewicht aanpassen maar ook het bestelmoment van de hele kast. Dit doe je op de homepagina van de weekast.

1. Selecteer de weegkast in de voorraad manager.
  2. Klik op locatie bewerken.
  3. Vervolgens is het mogelijk een reeks aan bestel data toe te voegen. Op deze dag en tijd zal er automatisch een Mail worden verstuurd naar eigenaar van de weegkast met een link naar de webwinkel van de groothandel waar alle artikel worden geladen die besteld moeten worden.