Hoe print ik een scanlijstboekje met meerdere artikel barcodes?

Met BarTrack kun je eenvoudig een scanlijstboekje afdrukken, waarbij alle gewenste artikelen inclusief barcodes op A4-formaat onder elkaar worden weergegeven.

Product: BarTrack for Web & BarTrack for Desktop

Voor wie: Alle bestellers

Wat is een scanlijst boekje?

Een scanlijst boekje met BarTrack stelt je in staat om op een georganiseerde manier een overzicht te houden van de producten die je mogelijk wilt bestellen. Dit wordt afgedrukt op A4-formaat waarbij alle gewenste artikelen inclusief hun barcode onder elkaar staan. Dit maakt het eenvoudiger om voorraadbeheer te handhaven en te plannen voor toekomstige bestellingen.

Waarom is een scanlijst boekje handig?

Het hebben van alle producten met hun barcodes op één plek in een boekje is bijzonder praktisch. Als je snel een product wilt bijbestellen, kun je simpelweg de barcode uit het boekje scannen. Dit bespaart tijd omdat je niet naar de fysieke locatie van het artikel hoeft te gaan of het artikel via de app of website op te zoeken.

Stappenplan voor het printen van een scanlijst boekje

• Ga naar bartrack.com: Klik op 'Log in' (rechtsboven) en log in met je BarTrack account. Klik in het menu op 'Mijn Voorraad'.
  • Selecteer de voorraadlocatie: Als de voorraadmanager wordt geopend, zie je een overzicht van alle door jou aangemaakte locaties met artikelen. Open een van de locaties door op het blokje te klikken.
  • Selecteer artikelen voor de scanlijst: Je kunt van alle artikelen die je aan een locatie hebt toegevoegd aan een scanlijst toevoegen. Klik op de knop "Bestelsticker(s) Printen" in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer de artikelen die je wilt opnemen in je scanlijstboekje.
  • Selecteer de standaard printer en vervolgens de scanlijst optie: Voordat je de scanlijst kunt afdrukken, moet je een standaard printer selecteren uit de lijst van beschikbare printers. Druk vervolgens op Formaat: J: Scanlist Afmetingen: A4.
  • PDF downloaden en scanlijst afdrukken: Druk op 'genereer pdf' en wacht totdat de PDF is gegenereerd. Nadat de PDF beschikbaar is, klik op 'download pdf' om het bestand op te slaan. Open vervolgens het gedownloade PDF-bestand en controleer of je printer goed is ingesteld voor A4-formaat. Print het document uit, zorgend dat de afdrukkwaliteit hoog genoeg is om alle barcodes duidelijk en scanbaar te maken