Hoe boek ik mijn ontvangsten?

Het inboeken van je bestellingen in BarTrack is een eenvoudig proces dat je helpt om je voorraad nauwkeurig bij te houden. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je je ontvangsten kunt inboeken zodra je bestelling is geleverd.

Product: BarTrack for Web & BarTrack for Desktop

Voor wie: BarTrack Professional bestellers

Zodra je bestellingen zijn gearriveerd, is het essentieel om de ontvangsten te registreren om ervoor te zorgen dat je voorraad op het juiste niveau blijft. Het correct boeken van je ontvangsten is een cruciale stap in het beheren van je voorraad en het bijhouden van de beschikbare producten in je BarTrack-systeem.

Stappen om je bestellingen in te boeken

1. Ga naar het menu "Mijn bestellingen":
    Na het afronden van je bestelling in BarTrack, kun je je hele bestelling terugvinden in het menu "Mijn bestellingen".

2. Zoek je bestelling op:
    In het menu "Mijn bestellingen" zie je verschillende onderdelen, waaronder een overzicht van al je bestellingen. Je kunt je bestelling opzoeken op basis van het ordernummer, het project, de leverancier, de besteldatum of het aantal.

3. Bekijk de details van je bestelling:
    Klik op het oogje rechts van de bestelling om meer informatie te zien.

4. Ontvangsten boeken:
    Klik op de roze knop "Ontvangsten boeken". Er verschijnt een menu waarin je kunt aangeven welke artikelen zijn binnengekomen. Mocht nog niet alles binnen zijn gekomen, kun je aanvinken wat er wel is ontvangen.

Efficiënt voorraadbeheer voor Exact voor Bouw gebruikers

Voor gebruikers van Exact voor Bouw maakt BarTrack het voorraadbeheer efficiënt en eenvoudig. Je hebt altijd een up-to-date overzicht van je voorraad in BarTrack.

Samenvatting

Het inboeken van je bestellingen in BarTrack is eenvoudig en helpt je om je voorraad nauwkeurig bij te houden. Volg de stappen hierboven om je ontvangsten correct in te boeken en zorg ervoor dat je altijd een up-to-date overzicht hebt van je voorraad in BarTrack. Mocht je hulp nodig hebben, neem dan contact op met ons supportteam. Veel succes met het beheren van je voorraad met BarTrack!