Groothandels toevoegen in BarTrack for Web

Voeg gemakkelijk bestaande en nieuwe groothandels toe aan je BarTrack account om je productaanbod en bestelmogelijkheden te vergroten via de stappen in dit artikel!

Product: BarTrack for Web & BarTrack for Desktop

Voor wie: Alle BarTrack bestellers

In BarTrack kan je gemakkelijk voor BarTrack bekende maar ook voor BarTrack onbekende groothandels toevoegen:

Bestaande Groothandel Toevoegen
Nieuwe Groothandel Toevoegen

Een bestaande groothandel koppelen in BarTrack for Web

1. Ga naar www.bartrack.com en log in met je accountgegevens:
    Open je webbrowser en ga naar www.bartrack.com. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen.

2. Ga naar "Mijn groothandels":
    Klik in het menu op 'Mijn groothandels'. Dit opent een groot overzicht met allerlei groothandels.

order.bartrack.com - grootahndels toevoegen (800 x 800 px)

3. Zoek naar de groothandel:
    Typ de naam van de groothandel in het "Zoek groothandel" blok. Dit helpt je om snel de gewenste groothandel te vinden. Kan je de groothandel niet vinden? Volg dan dit stappenplan vanaf stap 3!

4. Voeg de groothandel toe:
    Voeg de groothandel naar keuze toe door meteen op 'Voeg toe' te drukken in hetzelfde blokje als de groothandel. Wil je meer informatie over de groothandel? Druk dan op het blokje van de groothandel. Ook hier kun je de groothandel nog toevoegen door op de roze knop met 'Voeg toe' te klikken.

5. Bevestig de toevoeging:
    Bevestig dat je een automatische e-mail wilt versturen naar de groothandel. De groothandel ontvangt een e-mail om jouw verzoek goed te keuren. Jouw aanvraag zie je in de kolom 'Aangevraagd'. Jij ontvangt een e-mail wanneer de leverancier jouw aanvraag heeft verwerkt.

Let op: De groothandel moet reageren op je verzoek. De reactie kan soms langer dan een dag duren. Ontvang je geen reactie neem dan contact op met je groothandel

Nieuwe groothandel toevoegen

Als één of meerdere van jouw groothandels ontbreken, kun je die eenvoudig zelf toevoegen. Op die manier worden jouw bestellingen per e-mail bij die groothandels aangeleverd. Dit biedt jou de flexibiliteit om te kunnen bestellen bij ál jouw groothandels, ook als die nog niet zijn aangesloten op BarTrack. Om een nieuwe groothandel toe te voegen, volg je de onderstaande stappen:

1. Ga naar www.bartrack.com en log in met je accountgegevens:
    Open je webbrowser en ga naar www.bartrack.com. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen.

2. Klik op de knop 'Mijn groothandels' en klik rechts onderin het scherm op de + knop:
    Ga naar 'Mijn groothandels' en druk op de roze plusknop rechtsonder in je scherm.

3. Druk op 'Mis je een groothandel':
    Klik op 'Mis je een groothandel' om verder te gaan.

4. Vul de domeinnaam van de groothandel in en druk op 'Toevoegen':
    Typ de domeinnaam van de groothandel in en klik op 'Toevoegen'.

5. Vul de volgende informatie in:

• Selecteer bij 'Markt' de markt waarin de groothandel actief is.
    • Vul de 'Naam' van de groothandel in.
    • Vul bij 'E-mail bestellingen' het e-mailadres in waarnaar je bestellingen verstuurd moeten worden.
    • Vul bij 'Contactpersoon' de naam van jouw contactpersoon in.
    • Vul bij 'E-mail contactpersoon' het e-mailadres in waarnaar we jouw aanvraag moeten sturen.
  6. Klik op 'Opslaan' om de nieuwe leverancier toe te voegen aan je BarTrack-account:

order.bartrack.com - grootahndels toevoegen (800 x 800 px)
Zodra je de nieuwe groothandel hebt toegevoegd, informeren wij het ingevoerde contactpersoon. Jij kunt al direct bestellen. Jouw bestelling wordt per e-mail verstuurd naar het door jou doorgegeven 'E-mailadres bestellingen', zodat de groothandel jouw bestelling kan verwerken. Op deze manier kun jij makkelijk, snel en efficiënt bestellen bij al jouw groothandels, dankzij de flexibiliteit van BarTrack.