Groothandel instellingen in de BarTrack HuB

Het is belangrijk voor groothandel medewerkers om de groothandel instellingen in de BarTrack HuB te kunnen vinden en beheren. Dit artikel legt uit hoe je de instellingen kunt vinden en aanpassen.

Product: BarTrack HuB
Voor wie: Groothandel medewerkers

Instellingen vinden en beheren

1. Toegang tot instellingenmenu:
    Klik op het tandwieltje rechtsboven om het instellingenmenu te openen.

2. Navigeren naar Mijn Groothandel(s):
    Klik op 'Mijn Groothandel(s)'.

3. Detailpagina openen:
    Klik op het oogje rechts naast je groothandelbalk om naar de detailpagina te gaan. Hier vind je een overzicht van je bestellers, bestelactiviteit en bestelhistorie.

4. Instellingen bewerken:
    Klik op 'Edit' om de groothandel instellingen aan te passen.

Wat kun je aanpassen in de groothandel instellingen?

• Bedrijfsgegevens:
    Hier kun je essentiële informatie zoals je bedrijfsnaam, domeinnaam, markten, KVK-nummer en adres bijwerken. Het zorgt ervoor dat al je bedrijfsgegevens altijd up-to-date zijn.

• Acceptatieproces:
    Wil je automatisch nieuwe bestellers aannemen of eerst zelf goedkeuren? Hier kun je dit eenvoudig instellen en beheren, zodat je controle houdt over wie er toegang krijgt.

• FTP instellingen:
    Als je bestellingen via FTP wilt ontvangen, kun je hier de benodigde instellingen configureren. Dit maakt het bestelproces naadloos en efficiënt.

• Algemene instellingen:
    Pas hier je algemene instellingen aan, zoals de URL van je groothandel en de bestelmethode. Dit helpt om je bestellingsproces te personaliseren en aan te passen aan je bedrijfsbehoeften.

• Channable:
    Gebruik je Channable of een CSV endpoint om je artikelbestand te synchroniseren? Hier kun je de URL invoeren en instellen hoe vaak informatie opgehaald moet worden. Raadpleeg onze supportartikels voor meer informatie over Channable en een CSV endpoint koppeling.

• Marketing informatie:
    Zorg ervoor dat je logo en andere marketinginformatie goed zichtbaar zijn in BarTrack. Dit verbetert je zichtbaarheid en branding binnen het platform.

Tip: Vergeet niet om na het aanpassen van de instellingen altijd op 'Submit' te klikken om je wijzigingen op te slaan.

Samenvatting

Het beheren van de groothandel instellingen in de BarTrack HuB is eenvoudig en biedt uitgebreide mogelijkheden om je bedrijfsgegevens, acceptatieproces, FTP instellingen, algemene instellingen, Channable koppelingen en marketing informatie te beheren. Zorg ervoor dat je wijzigingen opslaat om je instellingen up-to-date te houden.