Een voorraadlocatie label. Wat is dat?

Een voorraadlocatielabel is een essentiële tool binnen het BarTrack-systeem om je magazijnbeheer te optimaliseren. Dit label identificeert elke voorraadlocatie en geeft snel inzicht in de producten en voorraad op die locatie.

Product: BarTrack Mobile App

Voor wie: Alle BarTrack bestellers

Hoe print je een voorraadlocatielabel?

1. Kies de voorraadlocatie: Binnen het "Mijn voorraad" menu kies je de voorraadlocatie waarvan jij het label wil printen.
  2. Print locatie code: Rechtsboven zie je de optie "Print Locatie Code". Klik hierop.
  3. Selecteer een stickervel: Vervolgens dien je een stickervel uit te kiezen waar het label op geprint gaat worden.
  4. Genereer en print: Een pdf wordt gegenereerd die je kan printen met je printer. Nu hoeft hij alleen nog maar opgeplakt te worden!

Hoe gebruik je een voorraadlocatielabel?

1. Label je voorraadlocaties: Zorg ervoor dat elke voorraadlocatie een duidelijk voorraadlocatielabel heeft. Dit maakt het scannen en beheren van je voorraad veel eenvoudiger. Activeer de voorraadlocatie labels met behulp van ons supportartikel.
  2. Snel inzicht in de voorraad: Bij het scannen van een voorraadlocatielabel zie je meteen in de BarTrack-app welke producten zich op die specifieke locatie bevinden. Dit versnelt het beheerproces aanzienlijk en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van je voorraadstatus.
  3. Gedetailleerde artikelinformatie: Tik op een artikel in het menu dat verschijnt na het scannen, en je krijgt uitgebreide artikelinformatie te zien. Hier kun je de minimale voorraad, huidige voorraad, maximale voorraad en het moment waarop moet worden besteld aanpassen. Je ziet ook van welke groothandel het artikel afkomstig is, de naam op het label en de exacte positie van het artikel op de voorraadlocatie.
  4. Efficiënt bijbestellen: Vanuit dit menu kun je ook direct artikelen bijbestellen, wat het proces van voorraadbeheer nog soepeler en efficiënter maakt. Voeg artikelen die bijna op zijn direct toe aan je bestellijst vanuit hetzelfde menu.

Tip: Een andere manier van efficiënt bestellen is door de stickers van de lege posities in de voorraadlocaties te scannen met de BarTrack Mobile App. De artikelen worden zo direct aan de bestellijst toegevoegd. Voor meer informatie, raadpleeg ons supportartikel over efficiënt bestellen met BarTrack.

Samenvatting

Voorraadlocatielabels zijn een geweldige manier om je magazijn efficiënt te organiseren en te beheren. Door het scannen van deze labels krijg je direct toegang tot uitgebreide artikelinformatie en kun je eenvoudig je voorraad beheren en bijbestellen. Maak gebruik van voorraadlocatielabels om altijd een duidelijk overzicht te hebben van je magazijn en om tijd en moeite te besparen bij het beheren van je voorraad.