Kan ik met iedere scanner bestellen bij BarTrack?

Nee, je kan niet met iedere scanner bestellen bij BarTrack. Lees in dit artikel welke scanners we ondersteunen.

Product: BarTrack Handscanner

Voor wie: Alle bestellers

BarTrack compatible handscanners

Het is niet mogelijk om met ieder type scanner te bestellen. BarTrack ondersteunt het gebruik van de Opticon OPN2001 scanner en hoger. Deze draadloze scanner biedt gemak en nauwkeurigheid bij het scannen van artikelen.

Gratis BarTrack for desktop software

Om met een handheld scanner te werken, hoef je alleen maar de BarTrack voor desktop software te installeren. Je kunt deze software gratis downloaden via de microsoft store of Apple store.

Nadat je de artikelen hebt gescand met je handheld scanner, open je de BarTrack voor desktop software en sluit je de scanner aan op je pc. Klik op "uitlezen scanner". Zodra de scanner een bevestigingspiepje geeft, worden alle gescande artikelen ingelezen. Je kunt de order vervolgens controleren en versturen.

Wil je meer weten over het gebruik van BarTrack voor desktop? Kijk dan op onze website voor meer informatie.

Bestellen met de BarTrack App

Je hebt ook de optie om je bestelling te plaatsen via de BarTrack-app of gewoon via bartrack.com. Met de app kun je snel en efficiënt artikelen scannen en bestellen. Heb je een BarTrack