Projecten aanmaken en beheren

Met de Projectbestellen functionaliteit van BarTrack kun je gemakkelijk projecten aanmaken en beheren, zowel op je PC als op je mobiel. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je een nieuw project kunt aanmaken op bartrack.com

Deze functie is beschikbaar voor alle BarTrack bestellers, zonder beperking op het aantal projecten dat je kunt aanmaken.

Een nieuw project aanmaken op je PC:

1. Bezoek BarTrack.com: Open je webbrowser en ga naar bartrack.com.
  2. Inloggen: Gebruik je gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op je account.

Scherm­afbeelding 2024-03-17 om 11.05.29

3. Navigeer naar 'Mijn Projecten': Klik in het menu op het item 'Mijn Projecten'.
  4. Project Toevoegen: Klik rechts onderin op de plusknop (+) om een nieuw project te starten.
  5. Projectnaam opgeven: Het is verplicht om een naam voor je project op te geven. De overige velden zijn optioneel.
  6. Project Opslaan: Nadat je de benodigde informatie hebt ingevuld, sla je het project op. Je kunt de informatie van het project op elk moment wijzigen.
  7. Project Verwijderen: Indien nodig, kun je een project ook weer verwijderen. De bestelhistorie van het project blijft echter wel zichtbaar.

Een nieuw project aanmaken op je smartphone:

De stappen voor het aanmaken van een project op je mobiel zijn vergelijkbaar met de stappen op de PC. Op de mobiel kan echter niet alle detailinformatie van het project worden toegevoegd en beheerd. Dit is alleen mogelijk op BarTrack.com. Zorg ervoor dat je de BarTrack-app hebt gedownload en open het menu en klik op 'Mijn Projecten' om een nieuw project aan te maken.

nieuw project aanmaken

1. Open het menu: Start de BarTrack mobiele app op je smartphone. Open het menu door op de drie streepjes (het hamburgermenu) in de bovenhoek van je scherm te tikken.

2. Selecteer 'Mijn Projecten': In het menu dat opent, tik je op "Mijn Projecten". Hier zie je een overzicht van alle projecten die je eerder hebt aangemaakt.

3. Voeg een nieuw project toe: tik op de knop "Nieuw" te vinden in de rechterbovenhoek van het scherm, om het proces voor het aanmaken van een nieuw project te starten.

4. Geef de projectnaam op: In het scherm dat nu verschijnt, wordt je gevraagd om een naam voor je nieuwe project in te voeren. Dit is de enige informatie die je op dit moment via de app kunt opgeven. De projectnaam is essentieel en vereist voor het aanmaken van het project.

5. Sla het project op: Na het invoeren van de projectnaam, bevestig je de aanmaak van het nieuwe project door op "Opslaan" of een vergelijkbare optie te tikken. Je project is nu aangemaakt en zichtbaar in je overzicht van projecten.

6. Beheer projectdetails online: Om meer details aan je project toe te voegen of de projectnaam later aan te passen, log je in op bartrack.com. Daar heb je toegang tot meer opties voor het beheren van je projecten, waaronder het wijzigen van de projectnaam en het toevoegen van aanvullende projectinformatie.

Veelgestelde Vragen:

Q: Kan ik de naam van een project wijzigen nadat ik het heb aangemaakt?
A: Ja, je kunt de projectinformatie, inclusief de naam, op elk moment wijzigen.

Q: Wat gebeurt er met de bestelhistorie als ik een project verwijder?
A: "De bestelhistorie blijft bewaard en zichtbaar, zelfs nadat je het project hebt verwijderd.

Tip:
Gebruik duidelijke en beschrijvende namen voor je projecten om ze gemakkelijk te kunnen identificeren en beheren. Dit maakt het later eenvoudiger om bestellingen en projectvoortgang te volgen.

Samenvatting

Door het volgen van deze stappen kun je efficiënt nieuwe projecten aanmaken en beheren binnen BarTrack, waardoor je bestelproces en projectmanagement overzichtelijk en georganiseerd blijven.