Het instellen van je bestelmoment voor de weegkast

Met BarTrack kun je eenvoudig bestelmomenten instellen voor je weegkast, zodat je nooit meer handmatig hoeft te bestellen. Hier lees je hoe je dat doet.

Product: Weegkast integratie in BarTrack

Voor wie: Alle BarTrack bestellers

Automatische bestelsuggesties en verwerking

Wanneer een bakgewicht onder het drempelgewicht komt, doet BarTrack automatisch een bestelsuggestie en plaatst het artikel op de bestellijst. Op ingestelde momenten in de week verwerkt de weegkast deze bestellijst automatisch.
Indien het bakgewicht weer boven het drempelgewicht komt, zal BarTrack het artikel van de bestellijst verwijderen om te voorkomen dat je te veel voorraad hebt. Voor meer informatie hierover, kun je ons supportartikel raadplegen.

Stappen om bestelmomenten in te stellen

1. Selecteer de weegkast:
    Ga naar de voorraadmanager en selecteer de weegkast waarvoor je de bestelmomenten wilt instellen.

2. Klik op 'Locatie bewerken':
    Pas de instellingen aan door op 'Locatie bewerken' te klikken.

3. Voeg besteldata toe:
    Voeg een reeks aan besteldagen en -tijden toe. Op deze momenten wordt er automatisch een e-mail verstuurd naar de eigenaar van de weegkast met een link naar de webwinkel van de groothandel waar alle artikelen worden geladen die besteld moeten worden.

Tip: Stel je bestelmomenten strategisch in, zodat je altijd voldoende voorraad hebt en nooit misgrijpt.

Samenvatting

Het instellen van je bestelmomenten voor de weegkast in BarTrack is eenvoudig. Door bestelmomenten in te stellen, worden bestellijsten automatisch verwerkt, wat zorgt voor efficiënt voorraadbeheer. Volg de bovenstaande stappen om ervoor te zorgen dat je voorraad altijd op peil is zonder dat je er omkijken naar hebt.