Bestellen met de BarTrack handscanner

Met de BarTrack handscanner kun je eenvoudig en snel bestellingen plaatsen, wat je voorraadbeheer een stuk efficiënter maakt. Volg de onderstaande stappen om het bestelproces soepel te laten verlopen.

Product: BarTrack for Desktop

Voor wie: Alle bestellers

Stappen om te bestellen met de handscanner

1. Open BarTrack for Desktop: Start de applicatie op je computer. Als deze nog niet is geïnstalleerd kan je deze instructie volgen.
  2. Scan de artikelen: Gebruik de handscanner om de artikelen te scannen die je wilt bestellen.
  3. Sluit de handscanner aan op je pc: Verbind de handscanner met je computer.
  4. Klik op ‘Handscanner uitlezen’: Deze optie vind je rechtsboven in het scherm.
  5. Bevestiging door de scanner: De scanner piept ter bevestiging en alle gescande artikelen worden ingelezen.
  6. Druk op 'Verwerken': Verstuur de bestelling door op 'Verwerken' te klikken.

Met deze integratie kun je eenvoudig en efficiënt bestellingen plaatsen, wat bijdraagt aan een gestroomlijnd voorraadbeheer. Veel succes en geniet van het gemak dat BarTrack je biedt!