BarTrack for Desktop installeren

Volg de onderstaande instructies om BarTrack for Desktop te installeren en het gemak van BarTrack op je desktop te ervaren.

Product: BarTrack for Desktop, Bartrack handscanner

Voor wie: Alle BarTrack bestellers

Installatie-instructies

1. Ga naar de website: Bezoek deze pagina.
  2. Kies je besturingssysteem: Selecteer de Windows- of Mac-versie van BarTrack for Desktop.
  3. Download de software: Je wordt doorgestuurd naar de Microsoft Store of Apple Store om BarTrack for Desktop te downloaden.
  4. Open het installatiebestand: Nadat het bestand is gedownload, open je het installatiebestand.
  5. Volg de installatie-instructies: Volg de aanwijzingen op het scherm om de software te installeren.
  6. Start BarTrack for Desktop: Na de installatie kun je BarTrack for Desktop gebruiken om toegang te krijgen tot alle functies en mogelijkheden van BarTrack vanaf je desktop.

Gefeliciteerd! Je hebt nu BarTrack for Desktop geïnstalleerd en bent klaar om de uitgebreide functies van BarTrack direct vanaf je desktop te gebruiken. Vergeet niet dat je nu ook de BarTrack handscanner kunt gebruiken voor nog meer gemak. Veel succes met het beheren van je voorraad!