Hoe maak ik een nieuw account aan om in te loggen op de BarTrack App?

Je kan op ieder moment je eigen account aanmaken. Dit is helemaal gratis. Met het account kan je direct starten met het bestellen bij al je favoriete groothandels.

Product: BarTrack for desktop, BarTrack App, BarTrack handscanner

Voor wie: Alle bestellers

Met een gratis BarTrack-account kun je eenvoudig en efficiënt al je favoriete groothandels bestellen. Nadat je je account hebt aangemaakt, heb je verschillende mogelijkheden om te bestellen. Je kunt bestellen op je PC, de BarTrack mobile app op je smartphone of met de BarTrack handscanner. Op deze manier kun je altijd en overal gemakkelijk je bestellingen plaatsen.

Gratis BarTrack account aanmaken

1. Ga naar https://www.bartrack.com
  2. Klik rechtsboven op "maak account aan"
  3. Vul je voornaam, achternaam en e-mail adres in
  4. Je ontvangt een e-mail. Klik op de link in de e-mail
  5. Je wordt verwezen naar een nieuwe webpagina. Vul je e-mail adres in en de unieke code die je in de e-mail hebt ontvangen
  6. Er wordt je gevraagd een veilig wachtwoord aan te maken. Bewaar dit wachtwoord op een veilige plaats.
  7. Geef aan in welke markt je werkzaam bent
  8. Selecteer 1 of meer favoriete groothandels waar jij regelmatig bestellingen plaatst
  9. Rond je aanmelding af. Je bent direct ingelogd.

Let op!
Nadat je je favoriete groothandels hebt geselecteerd wordt er door BarTrack een automatisch e-mail bericht verzonden naar de groothandel met het verzoek je aanvraag om daar te bestellen, goed te keuren. Het kan in sommige gevallen even wat langer duren voordat de groothandel je verzoek heeft verwerkt

BarTrack app of BarTrack for desktop

Met de app, BarTrack for desktop en de handscanner heb je verschillende opties om eenvoudig en efficiënt je bestellingen te plaatsen. Kies de methode die het beste bij jou past en geniet van het gemak van BarTrack.