Nieuw account aanmaken

Je kan op ieder moment je eigen account aanmaken. Dit is helemaal gratis. Met het account kan je direct starten met het bestellen bij al je favoriete groothandels.

Product: BarTrack for desktop, BarTrack App, BarTrack handscanner

Voor wie: Alle bestellers

Stappen om een gratis BarTrack-account aan te maken

1. Ga naar de BarTrack website: Open je webbrowser en ga naar bartrack.com. Klik rechtsboven op "Maak account aan".
  2. Vul je gegevens in: Vul je voornaam, achternaam en e-mailadres in. Je ontvangt een e-mail. Klik op de link in de e-mail.
  3. Voltooi de registratie: Je wordt verwezen naar een nieuwe webpagina. Vul je e-mailadres in en de unieke code die je in de e-mail hebt ontvangen. Maak een veilig wachtwoord aan en bewaar dit op een veilige plaats.
  4. Geef je voorkeuren aan: Geef aan in welke markt je werkzaam bent. Selecteer één of meer favoriete groothandels waar je regelmatig bestellingen plaatst.
  5. Rond je aanmelding af: Voltooi de registratie. Je bent nu direct ingelogd.

Let op!
Nadat je je favoriete groothandels hebt geselecteerd wordt er door BarTrack een automatisch e-mail bericht verzonden naar de groothandel met het verzoek je aanvraag om daar te bestellen, goed te keuren. Het kan in sommige gevallen even wat langer duren voordat de groothandel je verzoek heeft verwerkt

Bestelmogelijkheden

Met je nieuwe BarTrack-account kun je op verschillende manieren bestellingen plaatsen:

• Op je PC: Gebruik de BarTrack website om eenvoudig bestellingen te plaatsen en te beheren.
  • BarTrack Mobile App: Plaats en beheer bestellingen via je smartphone, altijd en overal.
  • BarTrack Handscanner: Maak gebruik van de handscanner om snel en efficiënt artikelen te scannen en te bestellen.

Samenvatting

Het aanmaken van een gratis BarTrack-account is eenvoudig en biedt je toegang tot een efficiënte manier om bij je favoriete groothandels te bestellen. Of je nu op je PC werkt, de mobiele app gebruikt, of de handscanner, BarTrack zorgt ervoor dat je altijd en overal gemakkelijk je bestellingen kunt plaatsen. Volg de stappen om je account aan te maken en geniet van de voordelen van moeiteloos bestellen met BarTrack!