BarTrack App downloaden en installeren

De app kan je eenvoudig downloaden via de Apple Store en Google Play.

Product: BarTrack App

Voor wie: Bestellers BarTrack Starter, Bestellers BarTrack Pro

Het downloaden van de gratis BarTrack App is heel eenvoudig. Volg deze eenvoudige stappen om de app te downloaden: klik op de link om naar de download pagina op onze website te gaan

Voor IOS:

1. Open de App Store op je iPhone of iPad.

2. Zoek naar "BarTrack Mobile" in de zoekbalk bovenaan het scherm.

3. Tik op de "Download" knop naast de BarTrack App.

4. Voer indien nodig je Apple ID en wachtwoord in om de download te bevestigen.

5. Wacht tot de app is gedownload en geïnstalleerd op je apparaat.

Voor Android:

1. Ga naar Google Play op je Android-telefoon of -tablet.

2. Typ "BarTrack" in de zoekbalk bovenaan het scherm.

3. Tik op de "Installeren" knop naast de BarTrack Mobile App.

4. Wacht tot de app is gedownload en geïnstalleerd op je apparaat.

Zodra de BarTrack App is gedownload en geïnstalleerd, kun je deze openen en beginnen met het gebruik ervan. Met de app kun je eenvoudig je bestellingen plaatsen. maak je gebruik van een BarTrack Pro account dan kan je met de app ook eenvoudig je voorraden beheren en aanvullingen bestellen. Geniet van de handige functies en het gemak van de BarTrack App!