Bestelstatistieken in BarTrack online

Met BarTrack Online kun je eenvoudig je bestelstatistieken bekijken om inzicht te krijgen in je bestelpatronen en voorraadbeheer te optimaliseren.

Product: BarTrack for Web, BarTrack for Desktop

Voor wie: Alle bestellers

Stappen om bestelstatistieken te bekijken

1. Log in op BarTrack Online: Open BarTrack Online en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Ga naar 'Mijn Voorraad': Klik op 'Mijn Voorraad' en selecteer een voorraadlocatie waarvan je de bestelstatistieken wilt bekijken.
  3. Selecteer de periode: Klik op het dropdown menu met 'Periode' rechtsboven de artikellijst en kies de gewenste periode.
  4. Bekijk je statistieken: De statistieken voor de geselecteerde periode worden nu weergegeven.
    • Bolletjes kleurcode:
      • Grijs: Nog nooit besteld
      • Groen: Besteld in de geselecteerde periode
      • Rood: Niet besteld in de geselecteerde periode

Tip: Om inzicht te krijgen in de bestelstatistieken per artikel, druk je op het blauwe oogje naast het artikel in je voorraadlocatie. Hier zie je de bestelhistorie van het artikel, wat ook helpt om dode voorraad te herkennen.

Samenvatting

Met BarTrack Online kun je eenvoudig je bestelstatistieken bekijken door een periode te selecteren en de bijbehorende kleurcodes te interpreteren. Door te klikken op het 'oogje' achter een artikel, krijg je gedetailleerde statistieken per artikel. Deze gegevens helpen je om beter inzicht te krijgen in je bestelpatronen en je voorraadbeheer te optimaliseren. Veel succes met het gebruik van BarTrack voor efficiënter voorraadbeheer!