Waar kan ik de standaardtaal voor mijn groothandel instellen?

Het is mogelijk per gebruiker de taalinstellingen aan te passen. Deze instelling zorgt ervoor dat alle communicatie vanuit de HuB naar de app-gebruikers in de gekozen taal wordt gedaan.

Product: BarTrack HuB, BarTrack App, BarTrack.com

Stappen om de standaardtaal in te stellen

1. Ga naar Instellingen: Klik op het tandwieltje rechtsboven in het scherm.

2. Klik op 'Mijn groothandels': Selecteer 'Mijn groothandels' uit het menu.

3. Zoek je groothandel: Zoek de groothandel en klik op het oogje aan het einde van de regel om de details te openen.

4. Klik op de 'Edit' knop: Rechtsboven in het scherm vind je de 'Edit' knop, klik hierop.

5. Scroll naar beneden tot 'Acceptatieproces': Scroll naar beneden tot je het gedeelte 'Acceptatieproces' ziet.

6. Kies bij 'Taalinstellingen alert' de gewenste taal: Selecteer de gewenste taal uit de lijst bij 'Taalinstellingen alert'.

7. Druk op 'Submit':
    Klik op 'Submit' bovenin je scherm om de wijziging op te slaan.

Samenvatting

Met BarTrack kun je eenvoudig de standaardtaal voor je groothandel instellen. Volg de bovenstaande stappen om de taalinstellingen aan te passen en ervoor te zorgen dat alle communicatie in de juiste taal plaatsvindt. Voor verdere ondersteuning, neem contact op met ons supportteam.