Voorraadartikel informatie instellen

Haal het beste uit je voorraadbeheer met BarTrack in combinatie met Exact voor Bouw! Pas eenvoudig de instellingen van je voorraadartikelen per locatie aan en houd alles netjes georganiseerd.

Product: BarTrack for Web & BarTrack for Desktop

Voor wie: BarTrack Professional bestellers

Met BarTrack kun je eenvoudig de instellingen van je artikelen per voorraadlocatie aanpassen. Lees verder om te ontdekken hoe je dit snel en eenvoudig doet!

Stappen om voorraadartikelen aan te passen

1. Navigeer naar 'Mijn Voorraad':
    Open de BarTrack-website en log in met je account. Klik nu bovenin je scherm op 'Mijn Voorraad'.

2. Selecteer de voorraadlocatie:
    Kies de voorraadlocatie die je wilt aanpassen door erop te klikken. Je ziet nu een lijst met alle artikelen die zich in deze locatie bevinden.

3. Ga naar de voorraadartikel informatie instellingen:
    Klik op het oogje rechts in de horizontale balk van het artikel waarvan je de instellingen wilt aanpassen. Je bevindt je nu in het menu van de voorraadartikel instellingen.

Informatie die je kunt aanpassen

Bestel instellingen:

• Bestelhoeveelheid: Stel de hoeveelheid in die je standaard wilt bestellen.
  • Minimale voorraad: Geef de minimale hoeveelheid aan die op voorraad moet zijn. Dit is het getal vanaf wanneer BarTrack bijbestelt als de huidige voorraad onder deze waarde komt.
  • Huidige voorraad: Pas de huidige voorraad aan om een actueel overzicht te behouden.
  • Maximale voorraad: Stel de maximale hoeveelheid in die je wilt opslaan.
  • Bestellen bij: Bepaal bij welke voorraadhoeveelheid je automatisch wilt bestellen indien automatisch bestellen is aangevinkt. Dit kan rechtsboven in het bestel instellingen blok gedaan worden.

Locatie informatie:

• Positie: Binnen een grote voorraadlocatie heeft elk product een specifieke plaats. Deze positie kun je hier aanpassen.
  • Naam op het label: Pas de naam aan die op het label van het artikel komt.
  • Eigen artikelnummers: Voeg je eigen artikelnummers toe. Voor Exact voor bouw gebruikers is deze categorie overbodig, omdat het exact artikelnummer bepalend is.
  • Exact artikelnummer: Voer een 13-cijferig Exact artikelnummer in. Meer informatie hierover is hier te vinden.
  • Exact eenheid: Stel de Exact eenheid in. Meer informatie hierover vind je in dit artikel.

De positie, het Exact artikelnummer, de eigen omschrijving, de bestelhoeveelheid, de minimale voorraad en de maximale voorraad worden allemaal op de bestelsticker weergegeven.

Samenvatting

Met BarTrack kun je eenvoudig en snel de voorraadartikelen per locatie aanpassen naar jouw voorkeuren. Of je nu de bestelinstellingen wilt wijzigen of de locatie-informatie wilt aanpassen, alles is mogelijk binnen een paar klikken. Dit maakt je voorraadbeheer niet alleen efficiënter, maar ook veel overzichtelijker. Probeer het nu en ervaar het gemak!

Veelgestelde vragen

Q: Kan ik meerdere artikelen tegelijk aanpassen?
A Ja, gebruik de importfunctie om snel meerdere artikelen tegelijk bij te werken. Raadpleeg het kennisartikel voor gedetailleerde instructies.