Hoe importeer ik producten in de HuB met CSV?

Door artikelinformatie te importeren in de BarTrack HuB wordt de artikelinformatie getoond aan de besteller. In dit support artikel wordt uitgelegd hoe deze informatie kan worden toegevoegd.

Product: BarTrack HuB

Voor Wie: Groothandel medewerker

Importeer

Met de import functie functie kun je eenvoudig een CSV-bestand uploaden met alle productgegevens zoals productnaam, artikelnummer, minimale bestelhoeveelheid, Artikelnummer van de fabrikant, Picture url, en een uitgebreide omschrijving.

Niet alle velden zijn verplicht, maar artikelnummer, minimale bestelhoeveelheid en productnaam zijn essentieel. Vul zoveel mogelijk informatie in.

Download het voorbeeld bestand en vul hier de benodigde informatie in.

Let Op: Na het invullen van het bestand in XLSX formaat moet deze omgezet worden naar CSV UTF 8 met de komma's gescheiden.

Op het moment dat het import bestand klaar is kan deze op de volgende manier worden geïmporteerd:
  1. Log in in de BarTrack HuB
  2. Ga vervolgens naar instellingen (Tandwiel rechtsboven) en klik op de knop "Importeren".

Schermafbeelding 2023-08-23 om 10.32.07

3.  Klik op bestand kiezen.

4.  Klik na het selecteren van het CSV bestand weer op import CSV.  Het systeem zal nu beginnen met het verwerken van het bestand en de producten importeren in de BarTrack HuB.

5. Mocht er weer een import worden gedaan en wil je dat de artikelen in de hub worden bijgewerkt met eventueel nieuwe informatie klik dan op het vakje naast 'let op'.

Schermafbeelding 2023-08-23 om 10.32.29

Tijdens het importeren krijg je een overzicht te zien van de geïmporteerde producten en eventuele foutmeldingen. Controleer dit overzicht zorgvuldig om er zeker van te zijn dat alle producten correct zijn geïmporteerd. Als er fouten zijn, kun je deze eenvoudig aanpassen en opnieuw importeren.

Zodra het importeren is voltooid, zijn al je producten direct beschikbaar in de BarTrack HuB. Je kunt nu beginnen met het beheren en verkopen van je producten via het systeem.

Het importeren van producten in de BarTrack HuB is een geweldige manier om efficiënt en snel grote hoeveelheden producten toe te voegen.

Instructievideo

Alles nog eens rustig bekijken in een video van 1 minuut?