Waar kan ik het overzicht van mijn bestellende klanten vinden?

Met BarTrack HuB kun je eenvoudig een overzicht krijgen van je bestellende klanten. Volg de onderstaande stappen om dit overzicht te vinden.

Product: BarTrack HuB

Voor wie: Groothandel medewerker

Het inzien van de bestellende klanten in BarTrack HuB is een eenvoudig proces. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je dit kunt doen.

Stappen om het overzicht van je bestellende klanten te vinden

1. Log in op de BarTrack HuB:
      Open je webbrowser, ga naar de BarTrack HuB en log in met je accountgegevens.

2. Klik op het tabblad 'Gebruikers':
      Hier vind je een overzicht van alle accounts van klanten en van groothandel medewerkers.

3. Bekijk de details en bestelhistorie:
      Ga naar de betreffende App gebruiker en open de detailpagina door op het 'oogje' te klikken. Hier kun je alle details en de bestelhistorie van de gebruiker zien.

Samenvatting

Met BarTrack HuB kun je gemakkelijk een overzicht krijgen van je bestellende klanten door in te loggen, naar het tabblad 'Gebruikers' te gaan en de detailpagina van de betreffende gebruiker te openen. Dit helpt je om de bestelhistorie en details van je klanten te beheren. Neem contact op met ons supportteam als je hulp nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Q: Waar vind ik het overzicht van alle gebruikers?
    A: Klik op het tabblad 'Gebruikers' na het inloggen in de BarTrack HuB.